عیسی نصیری روز یکشنبه در گفتگو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: از سال ۱۴۰۰ تا سال ۱۴۰۳، افزون بر یک میلیون و ۸۰۰ هزار تن کالا در حوزه راهآهن شمال شرق ۲ در گلستان حمل شد که عمده این جابهجایی از مرز ریلی اینچهبرون انجام شده است.
وی با اشاره به انجام بیش از ۵۳ اقدام توسعهای در راهآهن شمال شرق ۲ افزود: همچنین در دولت شهید رئیسی بیش از ۲ میلیون و ۶۰۰ هزار مسافر از طریق ناوگان ریلی در ناوگان شمال شرق ۲ گلستان جابهجا شدند.
معاون فنی ادارهکل راهآهن شمال شرق ۲ تهیه و نصب باکسهای بتنی، حذف گذرگاههای غیرمسطح و افزایش ترانزیت ریلی در خصوص بارهای روسیه به سمت هند و کشورهای حاشیه خلیج فارس را از دیگر اقدامات دولت سیزدهم در گلستان برشمرد و تصریح کرد: همچنین افزایش ترانزیت ریلی چین به کشورهای اروپایی و حاشیه دریای خزر در دولت شهید جمهور برنامهریزی شده و مذاکرات آن در حال انجام است.
وی با بیان اینکه بازسازی بیش از ۱۶ کیلومتر خط ریلی قدیمی از دیگر اقدامات دولت سیزدهم در حوزه راهآهن شمال شرق ۲ بود، متذکر شد: این خطوط در طول ۶۰ سال گذشته فرسوده شده بودند که ۱۶ کیلومتر از مسیر ریلی بین سبزدشت و بندرترکمن بازسازی و خطوط جدید احداث شد.
نصیری گفت: بیش از ۷۰۰ میلیارد ریال از منابع داخلی راهآهن به توسعه اینچهبرون اختصاص پیدا کرده که برخی از پروژههای این بخش افتتاح شده و برخی دیگر از پروژهها نیز در مرحله اجرا قرار دارد.
گلستان حدود ۲ میلیون نفر جمعیت دارد که علاوه بر ظرفیت مسافری آن، موقعیت جغرافیایی و مرزی جهت ترانزیت کالا و بار کشورهای آسیای میانه و شرق آسیا و همچنین ظرفیت تولیدات بخش کشاورزی این استان شمالی که حدود ۶ میلیون تُن است شرایط خوبی برای توسعه راهآهن و پروژههای ریلی دارد.
نظر شما