۲۲ خرداد ۱۴۰۳، ۸:۱۱
کد خبرنگار: 889
کد خبر: 85499070
T T
۱ نفر

برچسب‌ها

حال خوب صنعت همدان در دولت سیزدهم با احیای ۱۳۰ کارخانه

همدان- ایرنا- احیای صنایع راکد و بازگرداندن آنها به چرخه تولید، یکی از رویکردهای اصلی دولت مردمی و انقلابی بوده که در استان همدان به ثمر نشسته است، به طوری که از ابتدای کار دولت سیزدهم تاکنون شاهد احیا و بازگشت به چرخه تولید ۱۳۰ کارخانه بوده ایم.

به گزارش ایرنا، با توجه به اینکه تعطیلی و راکد بودن واحدهای تولیدی و بنگاه‌های اقتصادی، اثرات نامطلوبی بر اقتصاد و اشتغال کشور دارد و از سویی سرمایه‌گذاران را برای تداوم فعالیت و سرمایه گذاری بی رغبت می کند بنابراین دولت سیزدهم از ابتدای فعالیت خود احیای این واحدها را در دستور کار قرار داد.

نبود زیرساخت‌ها، نداشتن مواد اولیه، نبود سرمایه در گردش و عدم توانایی در پرداخت تسهیلات در سال‌های گذشته از دلایل مهم تعطیلی و رکود برخی از واحدهای تولیدی شد.

با اهتمام ویژه‌ دولت مردمی سیزدهم در استان همدان و برگزاری جلسات ستاد تسهیل و رفع موانع تولید، بازدیدهای میدانی مسوولان و در نتیجه حل مشکلات و مسایل این دسته از واحدها، زمینه احیای واحدهای تولیدی راکد واشتغال به طور میانگین برای بیش از ۲ هزار نفر ایجاد شده است.

احیای واحدهای تولیدی، صنعتی و کشاورزی در سطح استان همدان و در دولت سیزدهم نشان می دهد که عزم مسوولان و متولیان امر در خصوص مساله تولید و کمک به احیای واحدهای راکد جدی است.

در این راستا امروز با روشن شدن موتور واحدهای راکد و نیمه راکد در همدان نفس تازه ای به عرصه صنعت و تولید این استان دمیده شده است.

در این راستا امروز با روشن شدن موتور واحدهای راکد و نیمه راکد در استان همدان نفس تازه ای به اقتصاد استان دمیده شده است.احیای ۱۳۰ واحد راکد و نیمه فعال در بخش صنعت و معدن بدون احتساب واحدهای حوزه های کشاورزی و گردشگری خروجی نشست های ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان همدان طی سه سال گذشته از فعالیت دولت سیزدهم است که حال خوب صنعت همدان را نشان می دهد.

البته بازگشت و احیای دوباره این تعداد واحد در استان همدان با وجود بسیاری از تنگناها، کمبودها و تحریم ها کار چندان ساده ای نبود و برای تحقق آن ساعت ها بحث های کارشناسی و کارمیدانی از سوی مسوولان صورت گرفته است.

از بین واحدهای تولیدی احیا شده در استان همدان به عنوان نمونه می توان به شرکت سنگ شیر پارس تولیدکننده ورق های کامپوزیت و متریال، شرکت ویسپار تولید کننده شیرآلات و تجهیزات مربوط به صنعت آب و آبیاری قطره ای، صنایع نشاسته الوند، ذوب آهن اسدآباد، لوله نورد اکباتان، مهاجر غرب، معادن سپیدان، شرکت کیان‌وینسا، واحدهای فرآوری سیلیس و ذوب آهن ملایر اشاره کرد.

با شروع به کار مجدد این واحدها جان تازه ای به تولید همدان داده شده به طوری که امروز شاهد رشد پرشتاب صنعت در استان هستیم، برخی از شهرک های صنعتی که در ابتدای دولت سیزدهم به علت عدم استقبال در شرف خارج شدن از مدار بودند امروز نه تنها تعطیل نشده اند، بلکه در حال توسعه این شهرک ها به فاز ۲ و ۳ هستیم.

شهید جمهور پایه‌گذار نهضت احیای واحدهای اقتصادی راکد

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان همدان در این باره به خبرنگار ایرنا با بیان اینکه شهید جمهور آیت الله رئیسی پایه‌گذار نهضت احیای واحدهای اقتصادی نیمه‌فعال و راکد بود، گفت: استان همدان با حمایت‌های استاندار و تیم اقتصادی وی در غرب کشور رتبه اول و برتر را در حوزه صنعت کسب کرده است و چراغ افزون بر ۱۳۰ واحد تعطیل و نیمه تعطیل صنعتی و معدنی روشن شده است.

حال خوب صنعت همدان در دولت سیزدهم با احیای ۱۳۰ کارخانه

احمد شانیان افزود: شرکت صنایع نشاسته الوند، پایا توسعه مهام، لوله نورد اکباتان، تیزرو پرش ماماهان، شرکت تعاونی آروین دی، رزن صاف و ذوب آهن آلیاژی ملایر برخی از واحدهای احیا شده در این دیار هستند که پیشتر به دلیل مسایل و مشکلات اقتصادی دچار تعطیلی شده بودند.

وی با بیان اینکه در طی سه سال فعالیت دولت سیزدهم تلاش بسیار زیادی در جهت توسعه و رونق صنعت در کشور از جمله استان همدان انجام شد،خاطر نشان کرد: در همین راستا کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید به عنوان بازوی کمکی بخش تولید به صورت مستمر با هدف گره گشایی از صنایع بیش از ۷۰۰ مصوبه صادر کرده است.

این مسوول گفت: مدیران ارشد استان نیز به ویژه استاندار بخش زیادی از وقت و انرژی خود را در راستای کمک به حل مسایل و مشکلات صنعت صرف کردند که این مساله نیز تاثیر بسزایی در حل معضلات واحدها و طرح های تولیدی و احیای صنایع راکد داشت.

ذوب آهن ملایر دوباره جان گرفت

ذوب آهن ملایر یکی از طرح های راکد استان همدان بود و گروه کور این صنعت درست در زمانی‌ که همه گمان می‌کردند عمر این صنعت در ملایر به پایان رسیده با حمایت مسوولان در دولت مردمی و انقلابی سیزدهم باز شد و اکنون با تولید سالانه ۳۰۰ هزار تن شمش فولاد و انواع میلگرد جان دوباره ای گرفته است.

حال خوب صنعت همدان در دولت سیزدهم با احیای ۱۳۰ کارخانه

احیای دوباره صنعت فولاد ملایر در شرایط سخت کنونی با همت و عزم جدی دولت سیزدهم و مدیران اجرایی استان و شهرستان بار دیگر تنور صنعت فولاد در ملایر را گرم کرد و این صنعت را در مسیر تولید قرار داد.

اشتغال ۴۰۰ متخصص در شرکت احیا شده نشاسته الوند

از دیگر واحدهای تولیدی احیا شده استان همدان در این مدت می توان به شرکت صنایع نشاسته الوند، یکی از بهترین تولید کنندگان نشاسته در ایران است که با بهره گیری از پیشرفته ترین دستگاه های دنیا و به کارگیری دانش مهندسان از سیب زمینی نشاسته تولید می‌کند.

این شرکت فعالیت خود را به صورت تخصصی در این حوزه از سال ۱۳۸۰ آغاز کرد و برخی مشکلات و موانع باعث شد این کارخانه چندین سال از چرخه تولید باز بماند.

حرکت چرخ پیشرفته‌ترین واحد تولید نشاسته کشور در همدان هم اینک با حمایت های مسوولان دولت سیزدهم شتاب گرفته و زمینه توسعه اقتصادی استان را فراهم کرده است.

کیان‌وینسا وارد مرحله جدیدی از حیات خود شد

واحد تولیدی کیان‌وینسا به عنوان یکی از بزرگترین و بی‌نظیرترین صنایع تولید درب و پنجره‌های UPVC در کشور، که از نیمه دهه ۹۰ با مشکلاتی همچون عدم همراهی و حمایت، نبود سرمایه در گردش و واردات کالاهای مشابه در دولت قبل دست و پنجه نرم می‌کرد، به ناچار از چرخه تولید خارج شد اما با حرکت جهادی مسوولان در دولت سیزدهم با ابتکار عمل هوشمندانه وارد مرحله جدیدی از حیات خود شد.

همکاری با بخش خصوصی، عبور از مسیر سرمایه‌گذاری و استفاده از توان تکنولوژیکی برای احیای واحد تعطیل شده کیان‌وینسا، اتفاق خوبی برای صنعت استان همدان بود و طرحی که سال‌ها تعطیل شده بود، احیا و به سایت پرتونگاری محصولات کشاورزی تغییر یافت.

رهاورد:

طرح های راکد احیا شده تنها گوشه ای از اقدامات شاخص صورت گرفته در حوزه رونق صنعت در دولت سیزدهم بوده که نقطه روشن و برگ زرینی را در توسعه صنعتی دیار هگمتانه رقم زده است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha