به گزارش خبرنگار ایرنا، دکتر مصطفی صالحی زاده، روز یکشنبه در کارگروه توسعه مشاغل خانگی که در معاونت غذا و دارو دانشگاه برگزار شد اظهار کرد: استانداردهایی که توسط سازمان غذا و دارو در راستای تولید محصولات غذایی تعیین میشوند جهت حفظ سلامت مصرفکنندگان طراحی شدهاند که سلامت عمومی جامعه را تضمین می کند.
وی ادامه داد: فهرست اقلام غذایی مشمول فعالیت مشاغل خانگی در سیستان و بلوچستان شامل آماده سازی و بسته بندی ترخینه، بسته بندی ادویه سائیده نشده، بسته بندی نمک طعام تصفیه شده، پاک کردن و بسته بندی انواع حبوبات، پاک کردن و بسته بندی کشمش و مویز، پاک کردن و بسته بندی نخودچی، آماده سازی و بسته بندی دانه رست شده قهوه، پاک کردن و بسته بندی توت خشک، آماده سازی و بسته بندی ارقام خرمای خشک، پاک کردن و بسته بندی زرشک و لیمو عمانی، آماده سازی و بسته بندی سیر سرخ شد، پاک کردن و بسته بندی عناب و سنجد است.
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی زاهدان افزود: مردم سیستان و بلوچستان می توانند فهرست کامل اقلام غذایی مشمول فعالیت مشاغل خانگی را در سایت اطلس غذا و دارو به آدرس https://atlas.zaums.ac.ir/ مشاهده کنند.
وی عنوان کرد: در راستای بهبود اقتصاد خانوارها و تحقق شعار سال جاری با عنوان جهش تولید با مشارکت مردم، کارگروه توسعه مشاغل خانگی با هدف معرفی مشاغل خانگی و تشویق بانوان خانه دار و متقاضیان احداث کارگاه های کوچک خانگی راه اندازی شد.
نظر شما