به گزارش خبرنگار ایرنا، مصدق کشاورزی سهشنبه شب در نشست شورای اداری اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان بوشهر اظهار کرد: برای دستیابی سریعتر متقاضیان به این تسهیلات، مجوزها به صورت الکترونیک و برخط از طریق درگاه ملی مجوزها و براساس رسته فعالیت صادر میشود.
وی افزود: براین اساس برخی درخواستهای ثبت مجوز کمتر از ۲۰ دقیقه صادر و همچنین برخی درخواستهایی که نیاز به مجوز داشته باشند نیز در کمترین زمان ممکن صادر و نیازی به مراجعه حضوری نیست.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان بوشهر تصریح کرد: امسال ۱۳۲ میلیارد ریال بسیج سازندگی به عنوان تسهیلات پشتیبان و ۴۲۰ میلیارد ریال اعتبار مشاغل خانگی مستقل و پشتیبان به کمیته امداد امام خمینی (ره) در شهرستان ها تخصیص پیدا کرده است.
کشاورزی ادامه داد: اعتبار باقی مانده به تفکیک شهرستان ابلاغ خواهد شدکه ۶۰ درصد از آن به طرح های پشتیبان و ۴۰ درصد به طرح های مشاغل مستقل پرداخت می شود.
کشاورزی افزود: در ۲ سال گذشته در مجموع ۱۶ هزار مجوز مشاغل خانگی صادر شده است.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان بوشهر بیان کرد: با توجه به مرجع بودن سامانه جستجوی شغل، ضرورت دارد کارجویان و کارفرمایان برای ثبت نام و دریافت خدمات به این سامانه مراجعه کنند.
کشاورزی گفت: وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با راه اندازی سامانه جستجوی شغل اهداف بزرگی را دنبال می کند و گسترش چتر خدمات کاریابی به عموم مخاطبان(کارجویان و کارفرمایان)، کاهش هزینههای جستجوی شغلی، اتصال سریع کارجویان و کارفرمایان از اهداف اصلی راهاندازی این سامانه است.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی بوشهر تصریح کرد: در صورتی که متقاضیان کار فاقد مهارت باشند با هماهنگی اداره کل آموزش فنی و حرفهای میتوانند در دوره های مهارتی شرکت و سپس مشغول به کار شوند.
کشاورزی ادامه داد: کلیه کارفرمایان میتوانند تقاضای شغل ارائه و فرصت شغلی خود را اعلام کنند و کارفرما یک کاریابی را در داخل سامانه مشخص میکند که کاریابی کل ثبتنام شدگان را در سامانه مشاهده و بهترین رزومه را برای کارفرما ارسال میکند.
وی افزود: در فرایند سابق وقتی کارفرمایی نیروی کار احتیاج داشت کاریابی به رزومههای موجود بسنده میکرد اما در این سامانه میتواند همه افراد را بررسی و بهترین فرد را برای کارفرما انتخاب کند .
نظر شما