به گزارش ایرنا، سخاوت آنها را باید در بارانی جستجو کرد که بی ریا می بارد و کویر خشکیده را زنده می کند و سرابی از انتظارهای دلواپسی را پر آب و پایان می دهد.
خورشید سهم آنها از این زندگی می شود و چنان بر زندگی دیگران می تابند که تشعشع آن وجود کس و ناکس را می گیرد و تنها مهربانی را ارزانی می کنند.
آنها زیباترین آرایش زندگی را برای قلب های کوچکی که در نبود پدر می تبد را ترسیم می کنند و سخاوتشان در زندگی این فرشتگان کوچک، دانه به دانه جوانه می زند.
کمتر کسی است که از شنیدن کلمه زندان واهمه نداشته باشد، هر کس به نوعی زندان را برای خود مجسم میسازد، جایی برای مجازات یا مکانی برای ندامت و پشیمانی؛ ولی آنها زندان را با آزادی عجین کرده اند و معنای دیگری بخشیده اند.
زندان همان جایی است که من آن را در ذهنم تصور میکنم یا نه؟ جایی که جز میله و درهای آهنین، قفلهای بزرگ، زندانبان و دستبند چیز دیگری وجود ندارد، جایی که افراد در یک چاردیواری، تک و تنها شب و روز را به امید دیدن یک کور سوی امید سپری میکنند.
جرم و اشتباهات و خطاهایی که آن ها را به اینجا کشانده، بسیار است اما تعدادی هم غیرعمد و از روی ناچاری در بند زندگی هستند و به امید روزی که دوباره دستان فرزندانشان را در کورسوی امید لمس کنند.
هر روز از پشت میله های زندان که حکم قفس را برای آنان دارد برای آزادی زودتر و به آغوش کشیدن کانون گرم خانواده لحظه شماری می کنند و به همین امید روز خود را شب می کنند.
فرزندان بی گناهی که به خاطر اشتباه سرزده والدین خود حسرت در آغوش گرفتن پدر و مادر را دارند و با دیدن هم سن و سال های خود به همراه والدین شان در کوچه و خیابان ها آهی از ته دل سرداده و با بغضی از گلو با حسرت و افسوس راه خود را تغییر می دهند.
اینجاست که دستان سخاوتمند افرادی باران را پیشکش می کنند و لبخن را بر لبان طفلان منتظر جاری می کنند.
چهار نفر از خیرین به مناسبت های مختلف در اقدامی بی سابقه در شهرستان شیروان خراسان شمالی به آزادی ۱۲ زندانی جرائم غیرعمد اقدام کردند و قدم های پرشتابی در این امر خداپسندانه برداشتند.
یکی از خیرین که به تازگی اقدام به آزادی پنج تن از زندانیان جرائم غیرعمد شیروان کرده در این خصوص می گوید: حضور در کار خیر همانند آزادی زندانیان جرایم غیرعمد را موجب افتخار می دانم و این کمک های نوع دوستانه در فرهنگ جامعه نهادینه شده است.
شعبان مقیمی می افزاید: کلیه هزینه مراسم چهلمین روز درگذشت پدرخانمم که یک میلیارد و ۳۰ میلیون ریال بود را صرف امور خیریه و بخشی را برای آزادی زندانیان جرائم غیرعمد کردیم.
وی می گوید: آزادی مددجو و حضور در کنار فرزند و خانواده هایشان جهت پیشگیری از هرگونه آسیب های اجتماعی مهمترین هدف من است و سعی کردم با پرداخت هر چه زودتر بدهی آنان، مددجویان به آغوش و کانون گرم خانواده بازگردند.
این خیر شیروانی می افزادی: انسان قرار نیست همواره در این دنیا باشد و روزی همه ما از این دنیا رخت بر میبندیم و باید به روح خود که جوهره اصلی انسان است هم پرداخته شود و برای آخرت خود قدمهایی برداریم.
به گزارش ایرنا، در هر یک از شهرستانهای بجنورد، شیروان و اسفراین یک زندان وجود دارد و یک کانون اصلاح و تربیت و یک بازداشتگاه نیز در بجنورد دایر است.
شهرستان شیروان به عنوان دومین شهرستان پرجمعیت خراسان شمالی در ۶۰ کیلومتری شرق بجنورد قرار دارد.
نظر شما