۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۳، ۱۸:۵۸
کد خبرنگار: 2203
کد خبر: 85482531
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

تکمیل پروژه‌های فرهنگی نیمه‌تمام استان‌ها در اولویت وزارت فرهنگ قرار دارد

بیرجند - ایرنا - جانشین وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: تکمیل پروژه‌های عمرانی حوزه فرهنگ و ارشاد استان‌ها از محل بند «ب» تبصره ۱۳ در اولویت این وزارتخانه قرار دارد.

به گزارش خبرنگار ایرنا، سید محمد هاشمی روز یکشنبه در دیدار با استاندار خراسان جنوبی افزود: سال گذشته از اعتبارات ماده ۸۰ در مجموع ۳۰۰ میلیارد ریال اعتبار به استان‌ها اختصاص یافت.

وی ادامه داد: بطور متوسط هم هر استان از این محل ۱۰ میلیارد ریال بود که اختصاص این میزان اعتبار از این محل در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در ۲۰ سال اخیر بی‌سابقه بوده است.

معاون حقوقی، امور مجلس و استان‌های وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بیان کرد: یک مساله مهم در هر مجموعه‌ای سرمایه انسانی آن است چون مدیری توانمند و دغدغه‌مند مسائل را پیگیری و حل می‌کند.

وی مدل استاندار خراسان جنوبی در تعامل استان را خوب، بی حاشیه، همدلانه و مقتدر و پیگیرانه توصیف کرد و افزود: از تدابیر خوب دولت سیزدهم انتخاب استانداران و مدیران دغدغه‌مند و جوان برای استان‌هایی هم تیپ خراسان جنوبی است.

هاشمی اظهار کرد: در حوزه فرهنگ و ارشاد اسلامی دو بخش زیرساختی و نرم افزاری مدنظر است که در حوزه زیرساخت امسال بودجه‌های خوبی دیده شد.

وی تصریح کرد: بدون شک سالن آمفی تئاتر بیرجند تا پایان دولت سیزدهم به پایان می‌رسد اما پروژه تالار شهر تنها هفت درصد پیشرفت فیزیکی دارد که برای تامین اعتبار آن پیگیری خواهیم کرد.

جانشین وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی عنوان کرد: آنچه در استان خراسان جنوبی مشهود است انسجام، هدفمندی و برنامه پایه بودن است برای برنامه قرارگاه شهید آوینی توان خود را می‌گذاریم تا توجه بیشتری به حوزه شود.

وی یادآور شد: از حیث کارهای زیرساختی یعنی ایجاد موسسه قوی، حلقه میانی یا توانمندسازی و کادرسازی برخی اقدامات با دلسوزی شدنی است، در مجموعه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی حتی بخشی هم نگاه نکرده‌ایم و در انتخاب‌ها سعی کردیم گفتمانی عمل کنیم.

هاشمی گفت: در مجموعه سرمایه انسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نگاه گفتمان دولت و کادرسازی دارد یعنی کادر مدیریتی که بتواند این گفتمان را پیش ببرد که اقدام ما از این جهت خوب بوده است.

وی با اشاره به اینکه نگاه قرارگاه شهید آوینی هم افزایی است افزود: مردم معدن طلا و نقره و استان‌ها نیز نیروی زمینی انقلاب هستند لذا تقویت استان‌ها در حوزه‌های مختلف مهم است.

تکمیل پروژه‌های فرهنگی نیمه تمام استان‌ها در اولویت وزارت ارشاد قرار دارد

استاندار خراسان‌جنوبی هم با اشاره به عقب ماندگی‌های تاریخی این استان در حوزه‌های مختلف گفت: به دلیل عریض و طویل بودن خراسان جنوبی قبل از تشکیل استان به این منطقه کمتر توجه شده است به همین خاطر اکنون در برخی حوزه‌ها از جمله فرهنگی دچار عقب ماندگی هستیم.

جواد قناعت افزود: اکنون که نگاه دولت سیزدهم به همه مناطق واحد بوده و به مناطق محروم و کم برخودار توجه ویژه‌تری می‌شود زمان مناسبی برای جبران این عقب ماندگی‌ها فراهم است.

وی ادامه داد: از طرفی فضای بسیار مثبتی در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و توجه به استان‌های کم برخودار حاکم است که انتظار داریم در این شرایط مشکلات زیرساختی فرهنگی استان خراسان جنوبی رفع شود.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان جنوبی با بیان اینکه برخی پروژه‌های فرهنگی استان از دهه ۸۰ آغاز شده و هنوز تکمیل نشده است اظهار کرد: از ۱۱ شهرستان هشت شهرستان دارای پروژه نیمه تمام هستند.

علی فرخنده افزود: ۲ پروژه خانه مطبوعات و خانه فرهنگ استان در سفر وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی به استان در سال گذشته به نتیجه رسید و فاز نخست خانه مطبوعات به بهره‌برداری رسید.

وی ادامه داد: تالار شهر بیرجند بودجه ملی دارد و اکنون تنها هفت درصد پیشرفت فیزیکی دارد که انتظار داریم برای این پروژه اعتبار ملی تخصیص یابد چون با افتتاح آن با توجه به ضعف زیرساخت‌های فرهنگی استان، کمک خوبی به حوزه فرهنگ و هنر استان خواهد شد.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان جنوبی تاکید کرد: با توجه به اشتراکات فرهنگی، زبان، موسیقی، شعر، مد، لباس، مسایل دینی و سایر ظرفیت مغتنمی است که هفته فرهنگ مشترک با افغانستان داشته و ‌نگاه دیپلماسی به مرز داشته باشیم چراکه در امنیت پایدار بسیار موثر است.

وی با اشاره به حوزه منابع انسانی تصریح کرد: در دور جدید ۱۴ نفر سهیمه جذب به استان داده شد که امیدواریم به زودی به بدنه فرهنگ و ارشاد اسلامی استان افزوده شوند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha