به گزارش ایرنا، جاده سلامت در اوایل دهه ۹۰ در کارگروه فرهنگی و اجتماعی خراسان شمالی مصوب شد و بنابر مصوبه کارگروه فرهنگی اجتماعی استان، قرار بود در حدفاصل بجنورد تا بوستان گردشگری بش قارداش به طول ۶ کیلومتر از سوی شهرداری و اداره کل راه و شهرسازی خراسان شمالی ایجاد و از سوی این ۲ دستگاه ساماندهی و آسفالت شود و بر این اساس بخشی از آسفالت جاده سلامت در حاشیه محور بجنورد - بش قارداش به اداره کل راه و شهرسازی و بقیه نیز به شهرداری واگذار شد.
کمک و همراهی این ۲ نهاد برای تکمیل این جاده گردشگری تنها بر روی کاغذ بود و هیچگاه عملیاتی نشد و این روزها تنها بخشی از این مسیر ۶ کیلومتری آسفالت شده و بقیه آن خاکی باقی مانده است.
جاده سلامت بجنورد که با هدف رونق پیاده روی خانوادگی طراحی شده است و افراد برای رفتن پیاده به بوستان نمونه گردشگری «بشقارداش» از این مسیر تردد می کنند دارای وضعیت نابسامانی است که این مسیر متولی ندارد و رسیدگی به این جاده بلاتکیف مانده است.
برگزاری پیادهروی بزرگ خانوادگی به مقصد بوستان «بشقارداش» بجنورد روز جمعه(۸ اردیبهشت ماه) در حالی برگزار شد که وضعیت نامناسب و گِلآلود جاده موسوم به سلامت موجب نارضایتی ورزشکاران و شهروندان شد و آنان خواستار رسیدگی و توجه مسئولان به رفع این شرایط شدند.
بر این اساس خبرگزاری ایرنا در گزارشی با عنوان «ورزشکاران مانده در گل» دلیل رسیدگی نشدن به این جاده را بررسی کرد و در نهایت فرمانداری بجنورد ۵۰ میلیارد ریال برای بهسازی آن تخصیص داد.
تخصیص ۵۰ میلیارد ریال برای بهسازی جاده سلامت
فرماندار بجنورد روز شنبه به خبرنگار ایرنا گفت: ۵۰ میلیارد ریال از محل اعتبارات میراث فرهنگی و کمیته برنامه ریزی فرمانداری این شهرستان برای بهسازی جاده سلامت اختصاص یافت.
محمدباقر باقرپور اظهار کرد: بهسازی جاده سلامت بجنورد در دستور کار قرار گرفته است و در بهسازی این جاده از ظرفیت بنیاد مسکن و شهرداری بجنورد برای مصالح زیرسازی و ماشین آلات راه سازی استفاده شود.
جاده سلامت بجنورد که با هدف رونق پیاده روی خانوادگی طراحی شده است و افراد برای رفتن پیاده به بوستان نمونه گردشگری «بشقارداش» از این مسیر تردد می کنند دارای وضعیت نابسامانی است که این مسیر متولی ندارد و رسیدگی به این جاده بلاتکیف مانده است.
اوایل اردیبهشت ماه جاری، پیادهروی بزرگ خانوادگی به مقصد بوستان «بشقارداش» بجنورد در حالی برگزار شد که وضعیت نامناسب و گِلآلود جاده سلامت موجب نارضایتی شهروندان شد و آنان خواستار رسیدگی و توجه مسئولان به رفع این شرایط شدند.
مسوولان شهری می گویند این جاده خارج از محدوده شهری و البته رسیدگی به آن خارج از تکالیف شهرداری است، اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده ای استان هم می گوید که جاده سلامت، جاده روستایی و یا فرعی نیست که مراقبت و ساخت آن با این اداره کل باشد.
براساس سرشماری نفوس و مسکن سال ۱۳۹۵، شهرستان بجنورد به عنوان مرکز استان ۳۲۴ هزار نفر جمعیت دارد که ۲۳۰ هزار آن در شهر بجنورد ساکن هستند.
خراسان شمالی با بیش از یک میلیون نفر جمعیت در شمال شرق کشور واقع است و ۴۴ درصد از جمعیت آن در روستاها سکونت دارند.
نظر شما