به گزارش ایرنا به نقل از سی. ان. ان، پاتل اظهار کرد: آمریکا همواره به صراحت اعلام کرد که است که اقدامات زودهنگام، حتی با نیات خیرخواهانه، به تشکیل کشور برای مردم فلسطین منجر نخواهد شد.
وی افزود که آمریکا معتقد است، «سریعترین راه برای تشکیل کشور مستقل از مسیر مذاکرات مستقیم میان اسرائیل و تشکیلات خودگردان فلسطین با حمایت آمریکا و سایر شرکایی که چنین هدفی دارند، میگذرد.»
شورای امنیت سازمان ملل امشب در مورد عضویت کامل فلسطین در سازمان ملل رایگیری میکند. قطعنامه عضویت کامل فلسطین برای تصویب نیازمند رأی مثبت ۹ کشور از مجموع ۱۵ عضو این شوراست، مشروط به آنکه هیچ کدام از کشورهای دارای حق وتو با آن مخالفت نکنند.
آمریکا اعلام کرده است به این پیش نویس رأی مخالف خواهد داد و تلاش می کند برخی از ۱۰ کشور مذکور را به امتناع از رأی مثبت به آن، اقناع کند.
فلسطین که اکنون ناظر دائمی در سازمان ملل است در سال ۲۰۱۱ برای عضویت دائمی در این نهاد درخواست داده بود اما بعداً تصمیم گرفت برای مدتی به عنوان ناظر دائمی باقی بماند.
فلسطین در ماه آوریل نامهای به شورای امنیت سازمان ملل ارسال و درخواست کرد که پیوستن آن به سازمان ملل متحد به عنوان یک عضو دائمی را دوباره بررسی کند.
کشورهای دارای وضعیت ناظر دائمی میتوانند در اکثر جلسات شرکت کنند و تقریباً به تمام اسناد مربوطه دسترسی داشته باشند اما حق رای ندارند. به جز فلسطین، واتیکان نیز دارای وضعیت ناظر دائمی در سازمان ملل است.
کشورها بنا به توصیه شورای امنیت و با تصمیم مجمع عمومی سازمان ملل در این نهاد بینالمللی پذیرفته میشوند.
نظر شما