به گزارش پنجشنبه شب ایرنا از "الجزیره انگلیسی" نبنزیا گفت: به رسمیت شناختن فلسطین در درازمدت به حل مناقشه اسرائیل و فلسطین کمک خواهد کرد.
وی همچنین از اظهارنظر گیلاد اردان، سفیر رژیم صهیونیستی در سازمان ملل که گفته بود فلسطینی ها معیارهای عضویت کامل در سازمان ملل از جمله جمعیت دائمی، قلمرو، دولت تعریف شده، و ظرفیت برقراری روابط با سایر کشورها را ندارند، انتقاد کرد.
نبنزیا گفت که اسرائیل در سال ۱۹۴۹ این الزامات را برآورده نکرده بود و با این حال در سازمان ملل پذیرفته شد.
به گزارش ایرنا، شورای امنیت قرار است روز پنجشنبه در مورد قطعنامهای که الجزایر برای عضویت کامل فلسطین در سازمان ملل رایگیری کند.
زیاد أبو عمرو نماینده فلسطین در سازمان ملل متحد روز پنجشنبه در جلسه شورای امنیت با موضوع فلسطین اعلام کرد که موافقت با تشکیل یک کشور فلسطینی، راه را برای "صلح واقعی مبتنی بر عدالت" هموار می کند.
پیشتر روز سه شنبه یک کمیته شورای امنیت سازمان ملل که درخواست عضویت کامل فلسطین را بررسی میکند، نتوانست به اجماعی در این زمینه دست یابد.
گزارش کمیته شورای امنیت درباره پذیرش اعضای جدید که به رویت این خبرگزاری رسیده، آمده است: این کمیته در رابطه با اینکه این درخواست همه معیارهای عضویت را داراست، نتوانست اجماعا به پیشنهادی برای ارائه به شورای امنیت برسد.
«ونسا فریزر» رئیس دورهای شورای امنیت جمعه گذشته اعلام کرد که اعضای کمیته ویژه بررسی اعضای جدید در سازمان ملل قادر به اجماع بر سر عضویت کامل فلسطین در این نهاد بینالمللی نشد.
فلسطین اکنون ناظر دائمی در سازمان ملل است. فلسطین در سال ۲۰۱۱ برای عضویت دائمی در سازمان ملل درخواست داده بود اما بعداً تصمیم گرفت برای مدتی به عنوان ناظر دائمی باقی بماند.
قطعنامه مذکور، برای تصویب نیازمند رأی مثبت ۹ کشور از مجموع ۱۵ عضو این شوراست، مشروط به آنکه هیچ کدام از کشورهای دارای حق وتو با آن مخالفت نکنند.
آمریکا اعلام کرده است به این پیش نویس رأی مخالف خواهد داد و تلاش می کند برخی از ۱۰ کشور مذکور را به امتناع از رأی مثبت به آن، اقناع کند.
نظر شما