۲۷ فروردین ۱۴۰۳، ۱۱:۵۲
کد خبرنگار: 2201
کد خبر: 85445062
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

هفت واحد فرآورده خام دامی در خوزستان پلمب شد

۲۷ فروردین ۱۴۰۳، ۱۱:۵۲
کد خبر: 85445062
هفت واحد فرآورده خام دامی در خوزستان پلمب شد

اهواز- ایرنا - مدیرکل دامپزشکی استان خوزستان گفت: در طرح تشدید نظارت بهداشتی دامپزشکی ویژه ایام نوروز و ماه مبارک رمضان بیش از ۱۳ هزار بازدید بهداشتی انجام و هفت واحد عرضه خام دامی پلمب شد.

ناصر عسکری‌فرد روز دوشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا بیان کرد: در زمان اجرای طرح تشدید نظارت‌های بهداشتی دامپزشکی از ۱۹ اسفند ماه سال ۱۴۰۲ تا ۲۱ فروردین ماه ۱۴۰۳، ۱۳ هزار بازدید بهداشتی از مراکز تولید، نگهداری و عرضه فرآورده‌های خام دامی انجام شد.
وی اظهارکرد: در این بازدیدهای بهداشتی افزون بر ۱۰ هزار کیلوگرم فرآورده خام دامی مشکوک توسط کارشناسان بهداشتی استان ضبط شد که از این مقدار بیش از هفت هزار کیلوگرم، برابر دستورالعمل‌های بهداشتی سازمان دامپزشکی کشور معدوم و از چرخه مصرف انسانی حذف شد.


مدیرکل دامپزشکی استان خوزستان تصریح کرد: در این بازه زمانی بیش از یک‌هزار و ۳۰۰ تن گوشت قرمز و حدود ۹ هزار و۵۰۰ تن گوشت مرغ کشتار روز در کشتارگاه‌های دام و طیور استان تحت نظارت‌های شرعی و بهداشتی کارشناسان دامپزشکی استان تولید و وارد بازار مصرف شد.
عسکری فرد به پلمب هفت واحد عرضه فرآورده خام دامی متخلف در طرح تشدید نظارت‌های بهداشتی اشاره کرد و گفت: این واحدهای متخلف بهداشتی با حکم مراجع قضایی استان پلمب شدند.
وی از هم‌استانی های خوزستانی خواست: هنگام خرید به تاریخ تولید و انقضای فرآورده‌های خام دامی توجه داشته باشند و فرآورده‌های خود را از مراکز مجاز که تحت نظارت بهداشتی و شرعی دامپزشکی استان تولید می‌شوند خریداری و از خرید هرگونه گوشت و لاشه‌هایی که در کنار معابر و جاده‌ها به صورت غیرمجاز کشتار می‌شوند اکیدا خودداری کنند.

اخبار مرتبط

سرخط اخبار استان‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha