به گزارش روز سه شنبه روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی یزد ، "علی اکبر موسوی" افزود: بازرسان بهداشت محیط در این طرح، ۱۳ هزار و ۴۰۰ بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی بهویژه، رستورانها، کارگاههای شیرینیپزی، آجیلفروشی و همچنین اماکن عمومی مانند هتل ها و پارکها، محل اسکان مسافرین نوروزی و مراکز گردشگری در سه نوبت صبح و بعد از ظهر و شب انجام دادهاند.
وی اظهار کرد: در بازرسیهای انجامشده ۷۵۲ واحد صنفی دارای مشکلات بهداشتی اخطاریه دریافت کردند و ۲۶۴ واحد متخلف هم به مراجع قضایی معرفی و ۵۲ واحد پلمب شده است.
موسوی اضافه کرد: از شروع طرح سلامت نوروزی به ۴۲۹ شکایت مردمی توسط کارشناسان بهداشت محیط رسیدگی شده است و بیش از ۹ هزار و ۳۰۰ کیلوگرم مواد غذایی تاریخ گذشته و فاقد مشخصات بهداشتی جمعآوری و معدوم گردید.
وی گفت: با توجه به اهمیت سلامت آب، دو هزار و ۴۱ مورد کلرسنجی و تعداد ۱۷۰ نمونه میکروبی آب از شبکه توزیع آب انجام شده است.
نظر شما