هادی شاهوردی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا بیان کرد: در ایام نوروز، ۳۵ بازارچه و نمایشگاه نوروزی صنایع دستی در قالب ۳۱۴ غرفه در مرکز و شهرستانهای استان به عرضه و فروش صنایعدستی استان پرداختند.
وی افزود: علاوه براین ۲۸ چادر عشایری در مسیرهای مواصلاتی و ورودی شهرهای استان برپا شد و زمینه عرضه و فروش صنایع دستی و تولیدات عشایر فرهم شد.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان جنوبی عنوان کرد: در ایام نوروز در مجموع ۲۳۰ هزار و ۲۱۶ نفر مسافر و گردشگر از بازارچهها و نمایشگاههای صنایع دستی استان بازدید کردند.
وی گفت: ۵۷ کارگاه صنایع دستی به صورت کارگاهی – فروشگاهی (ورکشاپ) در استان پیشبینی شد تا مسافران و گردشگران بتوانند با نحوه تولید محصول آشنا شده و نسبت به خریداری صنایعدستی اقدام کنند.
شاهوردی گفت: نساجی سنتی، تراش سنگهای قیمتی و نیمه قمیتی و بافتهای داری مانند گلیم، گبه و تولیدات چرمی بیشترین میزان فروش صنایعدستی استان را به خود اختصاص داده است.
وی تصریح کرد: بیشترین فروش صنایعدستی به ترتیب مربوط به شهرستانهای طبس، فردوس و بیرجند بوده است.
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان جنوبی اظهار کرد: ۱۲ هزار نفر در حوزه صنایعدستی استان فعال هستند که هشت هزار نفر مجوز و پروانه انفرادی تولید دارند.
وی ادامه داد: این صنعتگران در ۲۵ رشته صنایع دستی از جمله نساجی سنتی، تراش سنگهای قیمتی و نیمه قیمتی، بافتهای داری، گلیم، پلاس بافی، تولیدات چرمی، صنایع چوبی مانند معرق و منبت، خراطی سنتی، صنایع فلزی مانند قلمزنی و چلنگری و سایر فعالیت دارند.
نظر شما