به گزارش ایرنا، یک سال می گذرد و باز هم شب های قدر فرا می رسد، شب هایی که بنا به روایات شب مشخص شدن تقدیر انسان ها برای سال پیش رویشان است و هر کس برای برخورداری از غفران و رحمت الهی به وسع خود در این شب عزیز به راز و نیاز و مناجات می پردازد.
شب های قدر فرصت پاک کردن گناهان با اشک چشمانی پشیمان و نادم است و بیرون بردن معصیت ها، پاک کردن صفای وجود از هر پلیدی و گناه محسوب می شود.
مردم با ایمان و متدین کرمان در سراسر استان همپای سایر مسلمانان ضمن حضور در مساجد، حسینیه ها، تکایا و سایر مکان های مذهبی، اعمال ویژه شب قدر شامل اقامه نماز قضا، خواندن دعای جوشن کبیر و قرآن به سرگرفتن را انجام می دهند.
شب بیست و یکم ماه مبارک رمضان جز شب قدر برای شیعیان و پیروان اهل بیت ویژگی دیگری هم دارد که شب شهادت حضرت علی (ع) نیز محسوب می شود، به همین دلیل عزاداری و نوحه سرایی در فراق مولای متقیان نیز در این شب مرسوم است.
مصلای امام علی(ع)، مسجد جامع، مسجد امام(ره)، تکیه فاطمیه و غیره از جمله مکان هایی بود که احیای شب بیست و یکم ماهد مبارک رمضان با حضور مومنان در شهر کرمان برگزار شد.
شب قدر فرصتی برای حلالیت طلبی و ادای حق الناس از افراد و همچنین نیکوکاری و رساندن خیر به نیازمندان و مستمندان نیز است و مردم مومن و نیکوکار کرمان در این شب اقدام به پخش نذورات و کمک های خیرخواهانه نیز می کنند.
نظر شما