دکتر محمد محبوبی روز جمعه در گفت و گو با ایرنا اظهار کرد: در مدت یاد شده آمار مراجعه کنندگان به بیمارستانها و درمانگاههای استان بوشهر به علت مسمومیت غذایی بیشتر از زمان معمول شده و بیشتر مراجعه کنندگان این روزها به بیمارستانها مسافران نوروزی هستند.
وی بیان کرد: براساس بررسیهای انجام شده برخی از این مسافران به دلیل ناآشنایی با غذاهای بوشهری دچار مسمومیت شدند.
فوق تخصص گوارش وکبد تصریح کرد: به دلیل اینکه در هنگام مسافرت عواملی مانند آب و موارد دیگر ممکن است مشکلات گوارشی ایجاد کنند و وقتی غذای مانده نیز به آن اضافه شود مشکل را تشدید میکنند.
محبوبی ادامه داد: به مردم و بهویژه گردشگران نوروزی توصیه میشود از مصرف غذاهای مانده به خصوص در هنگام مسافرت و غیر بهداشتی پرهیز کرده و از غذای خود را مرکزهای بهداشتی و مطمئن تهیه کنند.
وی افزود: امید است گردشگران نوروزی با رعایت کامل توصیههای بهداشتی و بویژه در موضوع تهیه غذا سفر خوب و خوشی را تجربه کنند.
نظر شما