به گزارش ایرنا، اسدالله عباسی در روز پنجشنبه در جلسه شورای برنامه ریزی و توسعه استان از رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی گیلان خواست: در مورد برخی ابهامات پیش آمده برای دستگاهها در زمینه نحوه مشارکت بخش خصوصی در پروژه ها شفاف سازی کند.
وی گفت : باید طبق آیین نامه اجرایی بند (الف) تبصره (۴) ماده واحده قانون بودجه این پروژه های تعیین تکلیف شوند.
وی در ادامه تصریح کرد: فرمانداران شهرستانهایی که عملکرد ضعیفی در صدور شناسه یکتا برای پروانه های قدیمی دارند تا ۱۵ فروردین ۱۴۰۳ نسبت به تبدیل مجوزهای کسب و کار کاغذی به هوشمند اقدام کرده و این موارد را در دستور کار قرار دهند؛ در نیمه دوم فروردین ماه عملکرد فرماندارانی که در انتهای جدول قرار دارند، بررسی خواهد شد.
عباسی در ادامه تاکید کرد: پس از واگذاری پروژهها به بخش خصوصی نباید کارگرانی که سالها در این پروژه ها فعالیت کرده اند، بیکار شوند، نیروی انسانی بویژه نیروی خدماتی شاغل در این پروژه ها باید به فعالیت خود ادامه دهند.
وی همچنین خواستار پایش تعداد و سطح تحصیلی دانش آموختگان دانشگاهی بیکار استان شد و افزود: سطح تحصیلی این دانش آموختگان باید مشخص شود تا بتوانیم متناسب با رشته و وضعیت تحصیلی آنان بستر کار و اشتغال را برایشان فراهم کنیم.
وی اظهار کرد: باید میزان بیکاری هر شهرستان به تفکیک رشته تحصیلی و شرایط سنی مشخص و دسته بندی شود و متناسب با آن به صورت منطقه ای عمل شود تا از تمرکز نیرو و منابع در مرکز استان جلوگیری شود؛ در مساله پایش اقتصادی و پنجره واحد سرمایه گذاری هم باید عرصه های شناخته شده به سمت مناطق کم برخوردار هدایت شده تا بستر کار برای فرزندان ما در این مناطق هم فراهم شود.
"محمدرضا رستمی"رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان گیلان هم در این جلسه در خصوص مشارکت عمومی و خصوصی پروژه ها هم گفت: پروژه هایی در استان وجود دارند که باید از مشارکت بخش خصوصی برای بهره برداری از آنها استفاده کرد تا علاوه بر اشتغالی که برای بخش خصوصی ایجاد می شود دستگاههای دولتی را از تصدیگری باز دارد.
نظر شما