به گزارش ایرنا، مصطفی فخرآبادیپور روز چهارشنبه در جمع خبرنگاران افزود: تیم های نظارتی شامل ۴۷ ناظر بهداشتی و ۱۶ ناظر شرعی بوده که در قال ۱۴ گروه ثابت و ۱۵ گروه سیار درطرح یاد شده فعال هستند.
وی بیان کرد: یک ناظر بهداشتی دولتی نیز از طرف ادارهکل دامپزشکی هرمزگان، بر روند کشتار دام و طیور نظارت دارد.
مدیرکل دامپزشکی هرمزگان اظهار کرد: در اجرای این طرح ۲۹ گروه بهداشتی و شرعی، نظارت بر سلامت و حلیت گوشت دام و طیور مورد مصرف جامعه را در ۲ هزار و ۷۵۱ واحد عرضه مواد خام دام و طیور استان برعهده دارند.
فخرآبادیپور یادآور شد: شهروندان میتوانند در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی، موضوع را به اداره دامپزشکی شهرستانهای استان اطلاع رسانی کنند و یا با شماره ۱۵۱۲ تماس بگیرند.
نظر شما