طرح نظارت بهداشتی بر فرآورده‌های خامی ویژه ماه رمضان و نوروز در استان مرکزی آغاز شد

اراک - ایرنا - مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی گفت: طرح تشدید نظارت بهداشتی بر فرآورده های خام دامی ویژه ایام ماه رمضان و سال نو با هدف حفظ سلامت مصرف کنندگان در این استان آغاز شد.

«محمد فتاحی» روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، افزود : یک‌هزار و ۹۰۵ واحد در این طرح از مراکز تولید، نگهداری و عرضه مواد غذایی استان مرکزی توسط ۵۳ اکیپ ثابت و سیار متشکل از تعداد ۱۰۲ نفر از بازرسان بهداشتی دامپزشکی مورد بازرسی قرار می‌گیرند.

وی بیان کرد: عرضه و فروش هر گونه فرآورده خام دام و طیور در حاشیه خیابان و به صورت دوره گردی ممنوع است و مردم باید از خرید این گونه فرآورده‌های غیر بهداشتی خودداری کنند.

مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی گفت: شهروندان باید مرغ تازه خنک شده و آلایش خوراکی مرغ (جگر، سنگدان و دل) را به صورت بسته‌بندی بهداشتی که دارای مشخصه‌های کامل شامل نام کشتارگاه، تاریخ تولید، تاریخ انقضا (حداکثر ۷۲ ساعت پس از تولید) و شرایط نگهداری (حتما داخل یخچال درب بسته و دارای برودت ۰ الی ۴ درجه سانتیگراد) تهیه کنند.

فتاحی افزود: خارج و قطعه کردن گوشت مرغ از بسته‌بندی در محیط مغازه مرغ فروشی به دلیل عدم نظارت بهداشتی و آلودگی‌های ثانویه و تقلب‌های احتمالی ممنوع است و مردم باید از خرید گوشت مرغ با عناوین پاک شده و یا قطعه بندی شده در مغازه مرغ فروشی خودداری کنند.

وی بیان کرد: شهروندان در ایام تعطیل به تاریخ تولید و انقضای فرآورده‌های خام دامی برای خرید توجه کافی داشته باشند.

مدیرکل دامپزشکی استان مرکزی گفت: با توجه به درپیش بودن ایام نوروز و ضرورت کنترل و نظارت بهداشتی بر تولید، توزیع و عرضه فرآورده‌های خام دامی طرح ویژه نوروزی، نظارت بهداشتی بر فرآورده‌های خام دامی از ۱۹ اسفند ماه سال جاری شروع و تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه دارد.

فتاحی، از مردم خواست درصورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی مرتبط با فرآورده‌های خام دامی با شماره تلفن های ۱۵۱۲ تماس گرفته و کارشناسان اداره کل دامپزشکی استان مرکزی را در کنترل و بازرسی‌های بهداشتی یاری کنند.

استان مرکزی با ۱۲ شهرستان، و یک‌هزار و ۵۳۹ روستا، دارای ۹۶۰ واحد مرغداری صنعتی، ۴۹۱ واحد گاوداری صنعتی و ۱۹۱ واحد کارگاه پرورش آبزیان است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha