سیامک یوسفی روز شنبه با حضور در خبرگزاری جمهوری اسلامی در گفت و گو با خبرنگاران ایرنا، کنترل نقدینگی و اصلاح قوانین بازدارنده بانکی، بیمهای و مالیاتی را برای رسیدن به این هدف بسیار مهم اساسی خواند و خواستار اصلاح قوانین موجود و تصویب قوانین مربوطه در مجلس شد.
وی با تاکید بر ضرورت عادلانه کردن نظام پرداخت برای همه کارکنان بدون تبعیض با اعمال تشویق بر مبنای نظام بهرهوری درست، توجه به اشتغال و جلوگیری از مهاجرت نیروی کار به خارج از کشور، بها دادن به نیروی انسانی متخصص و کاربلد در گرهگشایی از مشکلات کشور افزود: این مشکلات با تشکیل مجلس قوی قابل حل است.
نامزد دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی، خواستار اتخاذ تدبیر مناسب برای حل بحران خشکسالی، بیآبی، محیط زیست و تخریب جنگلها و مراتع شد و اظهار کرد: اینها مسائل عمده کشور هستند که کمتر در مجلس پیگیری می شود.
وی همچنین به کارگیری راه حل اساسی برای جلوگیری از ورشکستگی صندوقهای بازنشستگی را مهم عنوان کرد و ادامه داد: این موارد مهمترین چالشهای ملی است که میتواند به چالش اقتصادی، فرهنگی و مشکلات جوانان و نسل جدید اثر مستقیم بگذارد.
یوسفی در ادامه، تضعیف مجلس را تضعیف ملت عنوان کرد و گفت: حفظ شان و جایگاه مجلس، ارتباط مستقیمی با عملکرد نمایندگان دارد و به اعتقاد من، کارآمدی و ناکارآمدی مجلس مربوط به عملکرد نمایندگان است.
وی خواستار استفاده درست از ابزارها و نقش نظارتی نمایندگان مجلس شد و بیان کرد: بهرهگیری شایسته و صحیح از این ابزار و نقش، قوه مجریه را نیز در انجام وظایف خود کمک خواهد کرد.
نامزد انتخابات مجلس شورای اسلامی از حوزه انتخابیه اردبیل، نیر، نمین و سرعین، استفاده ابزاری از نقش و ابزار نظارتی مجلس به خصوص در تغییر مسئولان اجرایی و ورود به انتصابات و معامله با کانونهای قدرت و ثروت را موجب تضعیف مجلس عنوان کرد.
وی با بیان این که بیشقانونگذاری میتواند باعث کارآمدی مجلس شود، افزود: این بیشقانونگذاری، باید بر اساس طرح و لایحه درست انجام پذیرد.
یوسفی ایجاد توازن میان منافع ملی و نیازهای منطقهای، چارهاندیشی برای خلاء احزاب، تقویت فعالیت کمیسیونها، توجه به تخصص در انتخاب کمیسیونها و تشکیل فراکسیونها و پرهیز از امضای هر طرح، بیانیه و نامه و پرهیز از تصمیمات و موضوعات فصلی و مقطعی را از جمله راهکارهای تشکیل مجلس کارآمد ذکر کرد.
به نمایندگانی با تفکر جهادی در نهاد قانونگذاری کشور نیاز داریم
نامزد انتخابات مجلس شورای اسلامی از حوزه انتخابیه اردبیل، نیر، نمین و سرعین، هدف خود از ورود به انتخابات را انتقال یک جریان فکری انقلابی ـ جهادی به مجلس شورای اسلامی اعلام کرد و گفت: برای حل معضلات و مشکلات کشور و حوزه انتخابیه به فرد و یا افرادی نیاز داریم که بتواند با تفکر جهادی در نهاد قانونگذاری، وظایف قوه مقننه را به درستی بفهد و بر روند اجرای قوانین نیز اهتمام داشته باشد.
وی با اشاره به تدوین برنامههایی برای پیگیری امور مهم کشوری و حوزه انتخابیه خود و استان اردبیل افزود: برنامههای خود را در بخش اقتصادی در سه محور کشاورزی، گردشگری و صنعت و با هدف نهایی اشتغالزایی در این بخشها تدوین کردهام.
یوسفی تامین آب کشاورزی و آب آشامیدنی را مهمترین چالش استان و حوزه انتخابیه اردبیل، نیر، نمین و سرعین ذکر و بیان کرد: برای حل این مسائل طرحهایی تهیه کردهام که با حمایت انجمنها و تشکلهای مردمنهاد پیگیری خواهم کرد.
وی برنامههای خود را دارای پشتوانه عقلانی و به دور از شعار خواند و رفع اختلاف با کشور همسایه و حل مسائل آن از طریق دولت محلی، اصلاح نظام آموزشی از تئوری به مهارتی، توجه به راهکارهای عملی در اشتغال جوانان ، پرهیز از نگاه سنتی و گسترش کارگاههای کوچک و متوسط تولیدی در شهرها و روستاها، حمایت همهجانبه از سرمایهگذاری همراه با بستههای تشویقی بیمهای، مالیاتی و بانکی، استفاده از ردیفهای ملی اعتبارات برای تکمیل طرحهای نیمهتمام، پیگیری سرمایهگذاری شرکتهای دولتی و شبهه دولتی بزرگ را از جمله مهمترین برنامههای خود برای خروج استان اردبیل از بنبست کنونی ذکر کرد.
این نامزد انتخابات مجلس شورای اسلامی از حوزه انتخابیه اردبیل، نیر، نمین و سرعین، خواستار توجه جدی نمایندگان و مجلس به نقش زنان به خصوص بانوان نخبه و استفاده از نخبگان دانشگاهی، شفافیت آرای نمایندگان، جلوگیری از فساد اداری در حوزه انتخابیه، فعالسازی اجرای پروژههای جادههای و مواصلاتی، تکمیل طرح راهآهن اردبیل و پرهیز نمایندگان در عزل و نصب و انتصابات شد.
ناکافی بودن درآمد برای معیشت، مهمترین مشکل مردم است
یوسفی، ناکافی بودن درآمد برای معیشت را مهمترین مشکل مردم دانست و گفت: برای حل مساله درآمد پایین مردم و شرایط بد معیشتی خانوارها، راهکار عملی افزایش سرانه درآمد مردم با رقم مناسب و در حد تورم پیشبینی و تدوین کردهام.
وی توسعه راههای مواصلاتی و تبدیل مسیرهای جادهای به آزادراه، توسعه و اجرای زیرساختهای گردشگری و تغییر وضعیت گردشگری اردبیل از گردشگری گذری به گردشگری اقامتی با ضریب ماندگاری بالا، تکمیل راهآهن اردبیل و توسعه خدمات خطوط هوایی به مقصد استان اردبیل را از مهمترین برنامههای خود در صورت پیروزی در رقابت انتخاباتی ۱۱ اسفندماه ذکر کرد.
این نامزد انتخابات مجلس شورای اسلامی از حوزه انتخابیه اردبیل، نیر، نمین و سرعین، برنامههای خود را بر پایه عقل و منطق و به دور از هیجانات و احساسات عنوان و اضافه کرد: فرسودگی صنعت کشاورزی و سنتی بودن آن از مسائل و مشکلات این حوزه انتخابیه است و با مدرن کردن ماشینآلات مربوط به صنعت کشاورزی و آوردن صنایع تبدیلی مناسب به استان میتوان این مشکلات را رفع کرد.
وی توسعه صنایع معدنی و فرآوری آن در استان را که مطالبه جدی مردم منطقه است را از جمله مهمترین موضوعات گنجانده شده در برنامه انتخاباتی خود ذکر کرد و افزود: توجه به نظام آموزش مهارت محور در سطح مدرسه و دانشگاه و حمایت از صنایع نوآور و دانشبنیان نیز جزو اولویتهای برنامه من به شمار میرود.
یوسفی خود را جزو جامعه ورزشکاران معرفی و بیان کرد: رویکرد حمایتی از ورزش به خصوص برای مدالآوران اردبیل در رشتههای کشتی ، وزنهبرداری و فوتبال خواهم داشت.
وی با بیان این که هر برنامهای که تبدیل به شعار شود، خاصیت خود را از دست خواهد داد، اظهار کرد: امتداد راهآهن اردبیل به شمال استان و توسعه بزرگراهها و اتصال آن به مقصد قفقاز جزو اولویتهای پیگیری من در صورت انتخاب از سوی مردم خواهد بود.
این نامزد انتخابات مجلس شورای اسلامی از حوزه انتخابیه اردبیل، نیر، نمین و سرعین، خواستار اجرای قانون منطقه آزاد اردبیل شد و افزود: ایجاد منطقه آزاد اردبیل به رغم مصوبه مجلس و تصویب اجرایی دولت، معطل مانده و من پیگیر اجرایی و عملی شدن آن خواهم بود.
مجمع نمایندگان قوی استان اردبیل را تشکیل خواهیم داد
این نامزد انتخابات مجلس شورای اسلامی از حوزه انتخابیه اردبیل، نیر، نمین و سرعین اعلام کرد که در صورت پیروزی در انتخابات، با همراهی سایر منتخبان مردم، مجمع نمایندگان قوی استان اردبیل را تشکیل خواهد داد.
وی بیان کرد: مجمع نمایندگان استان باید مانند برخی استانهای دیگر بسیار قوی عمل کند چرا که این مجمع محل تصمیمگیری در خصوص پیگیری موضوعات سرنوشتساز مردم حوزه انتخابیه و استان است.
یوسفی، از مردم خواست تا برای تشکیل مجمع نمایندگان قوی استان اردبیل، در انتخاب نمایندگان دقت لازم را داشته باشند چرا که قوه مقننه عصاره ملت در مجلس بوده و مورد رصد دشمنان خارجی و جریان نفوذ در داخل است و انتخاب نمایندگان شایسته این ملت باید بر اساس تدبیر، تامل و بر اساس عقل و منطق باشد.
وی تاکید کرد: اگر دقت لازم در تعیین و انتخاب نمایندگان مناسب و در شان این ملت انجام نگیرد، قطعا مجتمع نمایندگان استان نیز همانند مجمع نمایندگان کنونی ما ضعیف خواهد بود.
این نامزد انتخابات مجلس شورای اسلامی از حوزه انتخابیه اردبیل، نیر، نمین و سرعین حضور برنامههای صدا و سیما و در جمع نخبگان و خبرنگاران و بیان مشکلات مردم از طریق آنها را از جمله مظاهر اقتدار و کارآمدی نمایندگان مجلس عنوان کرد و گفت: نمایندگان می توانند از این فرصت استفاده کنند ولی متاسفانه نمایندگان استان ما در این زمینه عملکرد مناسبی نداشتهاند و در این محافل حضور نمییابند.
به گزارش ایرنا، دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی روز جمعه ۱۱ اسفندماه همزمان با ششمین دوره انتخابات مجلس خبرگان رهبری برگزار خواهد شد و استان اردبیل که پنج حوزه انتخابیه دارد، از هفت کرسی در مجلس شورای اسلامی و ۲ کرسی در مجلس خبرگان رهبری برخوردار است.
بنابر اعلام ستاد انتخابات استان اردبیل، یک هزار و ۳۸۳ صندوق شامل ۶۱۳ صندوق شهری و ۷۷۰ صندوق روستایی برای اخذ رای در نقاط مختلف این استان پیشبینی شده است و حدود ۳۰ هزار نفر نیز به عنوان عوامل اجرایی در فرایند برگزاری انتخابات پیشرو مشارکت خواهند داشت.
به گفته دبیر ستاد انتخابات استان اردبیل ، ۲۲۹ داوطلب برای کسی هفت کرسی استان مجلس شورای اسلامی رقابت خواهند کرد.
از این تعداد ۱۱۳ نفر در حوزه انتخابیه اردبیل، نیر، نمین و سرعین، ۳۲ نفر در حوزه انتخابیه خلخال و کوثر، ۴۳ نفر در حوزه انتخابیه پارس آباد، اصلاندوز و بیلهسوار، ۲۳ نفر در حوزه انتخابیه مشگینشهر و ۱۸ نفر در حوزه انتخابیه گرمی و انگوت رقابت خواهند کرد.
نظر شما