سعید نورمحمدی سخنگوی حزب ندای ایرانیان در گفتوگو با خبرنگار احزاب ایرنا، درباره صدور بیانیه ۱۱۰ اصلاحطلب و اینکه آیا در مورد این بیانیه با خاتمی مشورتی صورت گرفته یا خیر؟ گفت: در بین اصلاحطلبان همیشه دو رویکرد نسبت به مسائل سیاسی وجود داشته است. ۱۱۰ نفری که این بیانیه را صادر کردند قائل به این هستند که به صحنه نیامدن ما و تحویل دولت و مجلس به جریان رقیب در مقاطعی نظیر شورای دوم، سال ۸۴ و ۹۸، برای مردم و کشور پرهزینه بوده، در عوض هرجا مثل ۹۲ و ۹۶ وارد عرصه شدهایم فرصت بهبود شرایط کشور پیش آمده است.
وی در عین حال افزود: با وجود این دیدگاه، امضاکنندگان این بیانیه هم امید چندانی ندارند، که اگر داشتند از تعبیر «روزنه» استفاده نمیکردند.
سخنگوی حزب ندای ایرانیان درخصوص نظر خاتمی در مورد این بیانیه اظهار کرد: دراین باره اصلا با خاتمی مشورت نکردیم، اما او میدانست که در بخشی از احزاب و دانشگاهیان اصلاحطلب چنین دیدگاهی وجود دارد.
نورمحمدی همچنین درباره آرایش سیاسی اصلاحطلبان در مجلس دوازدهم نیز گفت: ما میدانیم که نمیتوانیم یک فراکسیون پرتعداد ۱۰۰ نفره تشکیل دهیم، بنابراین جمعبندی ما با سایر احزاب اصلاحطلب نظیر کارگزاران، اعتماد ملی و اعتدال و توسعه این بود که یک فراکسیون کوچک اما منسجم داشته باشیم تا بتوانیم مثل فراکسیون اقلیت در مجلس شانزدهم قبل از انقلاب و مجلس پنجم بعد از انقلاب اثرگذار باشیم.
وی در پاسخ به سوال دیگری ناظر به افتراق بین بیانیه ۱۱۰ نفری و راهبرد جبهه اصلاحات و اینکه خاتمی با کدام یک از این دو رویکرد نزدیکی بیشتری دارد، تصریح کرد: بیانیه ۱۱۰ نفری با کنش خاتمی تعارضی ندارد و ما تمام مواردی را که در بیانیه ذکر کردیم از خاتمی آموختهایم. خاتمی در انتخابات مجلس نهم و بعد از قضایای سال ۸۸ با شرکت در انتخابات نگاهها را به سمت مشارکت و صندوق رأی سوق داد.
سخنگوی حزب ندای ایرانیان اختلاف صادرکنندگان بیانیه موسوم به «روزنه گشایی» و راهبرد جبهه اصلاحات را در میزان "امیدواری" به اصلاح امور عنوان کرد و گفت: اختلاف اینجاست که اعضای جبهه اصلاحات به کلی ناامیدند و منتظرند روزنه خودش گشوده شود، اما امضاکنندگان بیانیه معتقدند خودمان باید اقدامی انجام دهیم.
به گزارش ایرنا، انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری ۱۱ اسفندماه در حوزه های انتخابیه سراسر کشور برگزار می شود.
نظر شما