علی رحیمی روز شنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: ۲۲۲ مدرسه عشایری در استان وجود دارد که ۷۶ مدرسه به علت تراکم پایین جمعیت بهصورت کانکس و چادری(سیار) و مابقی ساختمان آموزشی دارند.
وی بیان کرد: مدارس برخی از مناطق زیلایی و حوزه جلیل این استان غیر استاندار بوده که نیازمند بازسازی است.
رحیمی اظهار کرد: ۶ باب مدرسه مناطق عشایری استان سنگی و دارای بافت قدیمی هستند که نیازمند حمایت مسوولان و نیکوکاران برای تخریب و بازسازی است.
وی ادامه داد: در این مدارس ۵۰۰دانش آموز هم اکنون در مقاطع متوسطه و ابتدایی مشغول به تحصیل هستند.
رحیمی تصریح کرد: همچنین در دولت سیزدهم یک باب هنرستان شبانه روزی پسرانه با ظرفیت ۱۷۰ دانش آموز خوابگاهی و یک خوابگاه دخترانه برای دانش آموزان عشایری در مرکز استان ساخته شد.
وی ابراز کرد: شرایط سخت آب وهوایی حاکم بر بخش عمده ای از مناطق عشایری استان امکان تشکیل کلاس در چادر یا فضای آزاد را نمی دهد به همین دلیل در مناطق سخت گذر حوزه زیلایی و پشت کوه جلیل دولت سیزدهم اقدام به اهدای کانکس کلاس درس کرد.
رئیس آموزش و پرورش عشایر کهگیلویه و بویراحمد گفت: به همت خیرین نیکوکار هفت باب مدرسه یک کلاسه و دو کلاسه جایگزین مدارس کانکسی شد.
رحیمی اظهار داشت: بیش از ۵۳۰ کادر آموزشی و اداری کار آموزش سه هزارو ۷۰۰ دانش آموز عشایری را در سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۲ برعهده دارند.
وی ابراز کرد: این دانش آموزان بهصورت ثابت، نیمه ثابت و سیار زیر پوشش آموزشهای تحصیلی در مقطع ابتدایی این اداره کل قرار گرفته اند.
نظر شما