عرضه محصول سالم زعفران با رعایت استاندارد در فراوری و بسته‌بندی

تهران- ایرنا- استاندارد ملی با عنوان «زعفران- کارگاه های فراوری و بسته بندی- آئین کار» با هدف ارائه اصول و الزامات بهداشتی و فنی مربوط به تجهیزات و تاسیسات واحدهای فراوری و بسته بندی زعفران تجدیدنظر شد.

به گزارش ایرنا از دفتر تدوین استانداردهای ملی سازمان ملی استاندارد ایران، رعایت این استاندارد در فرایند آماده سازی و بسته بندی زعفران موجب عرضه محصولی سالم به مصرف کننده می شود.

این استاندارد برای کارگاه‌های فراوری و بسته بندی انواع زعفران رشته ای و پودری کاربرد دارد.

نسخه استاندارد ملی کارگاه های فراوری و بسته بندی زعفران با شماره ۵۰۹۷ در درگاه اطلاع رسانی سازمان ملی استاندارد ایران به نشانی http://standard.inso.gov.ir برای بهره برداری کاربران و صاحب‌نظران در دسترس است.

اخبار مرتبط

سرخط اخبار اقتصاد

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha