به گزارش ایرنا، عبدالله مختاری روز پنجشنبه در بازدید استاندار چهارمحال و بختیاری از اداره کل تامین اجتماعی این استان افزود: از این میزان چهار هزار میلیارد ریال به بیمهشدگان خاص و ۷۰۰ میلیارد ریال نیز به کارگاههای مشمول یارانه پرداخت شده است.
مختاری اضافه کرد: یکی از اقدامات مهم دولت پرداخت یارانه به کارگاه و بیمهشدگان خاص است که در زمان حاضر ۶ هزار و ۵۰۰ نفر در قالب سههزار و ۲۰۰ کارگاه مشمول بیمه اجباری و خاص در این استان مشغول به کار هستند.
وی سرجمع افراد مشمول بیمه اجباری در قالب کارگاهها و خارج از کارگاهها از جمله رانندگان، قالی بافان و کارگران ساختمانی را ۳۹ هزار و ۹۸۰بیمه شده خاص و اجباری در استان عنوان کرد و گفت: این تعداد از خدمات تامین اجتماعی در این استان برخوردار هستند.
مختاری با اشاره به ضریب ۵۱ درصدی پوشش بیمهای در چهارمحال و بختیاری افزود: در زمان حاضر از جمعیت یکمیلیون نفری این استان، ۵۱۵ هزار نفر معادل ۵۱ درصد این جمعیت زیر پوشش خدمات تامین اجتماعی قرار دارند که نسبت به ضریب سه درصدی پوشش بیمهای استان در پیش از انقلاب افزایش چشمگیری نشان میدهد.
مدیرکل تامین اجتماعی چهارمحال و بختیاری ادامه داد: در سال ۵۷ تعداد بیمه شدههای اصلی چهارمحال و بختیاری ۲ هزار و ۵۰۰ نفر، ۷۵۰ نفر مستمریبگیر و ۱۵۰ کارگاه به این سازمان حق بیمه پرداخت میکردند در حالی که امروز شمار بیمه شدههای اصلی استان به ۱۶۵ هزار نفر، مستمریبگیران ۵۱ هزار نفر و تعداد کارگاهها نیز به ۱۲ هزار و ۹۴۰ کارگاه افزایش یافته است.
وی ادامه داد: یکی از مولفههای رفاه و تحقق عدالت اجتماعی ضریب پوشش بیمهای و میزان بهرهمندی افراد آن جامعه از خدمات اجتماعی است که این امر به خوبی در استان مورد توجه قرار گرفته است.
مدیرکل تامین اجتماعی در خصوص اجرایی کردن طرح بخشودگی جرایم در راستای ترغیب کارفرمایان به پرداخت بدهیهای بیمهای از طریق ایجاد مشوقهای حمایت از تولید، حفظ و ایجاد اشتغال گفت: از مجموع ۷۰۰ درخواستی که از طرف کارفرمایان به واحدهای اجرایی استان ارائه شده معادل ۲۵۰ میلیارد ریال از کل مبلغ بدهی تقسیط و همچنین ۵۷ میلیارد ریال نیز از این جرائم بخشوده شده است.
۲ میلیون مراجعه به بیمارستانهای و مراکز درمانی تامین اجتماعی
مدیر درمان تامین اجتماعی چهارمحال و بختیاری با اشاره به انجام کار جهادی در حوزه درمان تامین اجتماعی گفت: در مدت ۲ سال گذشته ۲۱ هزار مترمربع زمین با هدف عدالت در ارائه دسترسی به خدمات درمانی خریداری و یا از طرف خیران به این مجموعه واگذار شده است.
مصطفی فلاحی افزود: میزان مراجعه سالانه به مراکز ملکی تامین اجتماعی که شامل یک بیمارستان و پنج مرکز درمانی است را ۲ میلیون و ۸۰۰ هزار نفر و ۱۷ تا ۱۸ هزار بیمار نیز سالانه در این مراکز درمانی بستری میشوند.
وی با اشاره به خرید خدمت گفت: ۱۱ بیمارستان در چهارمحال و بختیاری وجود دارد که سالانه بیش از ۴.۵ میلیون نفر مراجعین سرپایی و ۴۴ تا ۴۵ هزار نفر بستری میشوند.
فلاحی ادامه داد: با وجود اینکه ۵۱ درصد از جمعیت چهارمحال و بختیاری زیرپوشش تامین اجتماعی قرار دارد اما تعداد مراکز وابسته به این مجموعه کمتر از استانداردها است.
مدیر درمان تامین اجتماعی چهارمحال و بختیاری با اشاره به احداث پنج مرکز درمانی در مناطق مختلف استان گفت: تلاش میشود این مراکز درمانی سرپایی که در بروجن، اردل، سامان، شلمزار و شهرکرد پیشبینی شده در کمترین زمان ممکن احداث و مورد بهرهبرداری قرار گیرد.
وی با بیان اینکه معماری و تاسیاست مراکز درمان شهرستانهای سامان و شلمزار انجام شده است افزود: مرحله معماری درمانگاه شماره یک شهرکرد انجام شده و تا پایان سال مناقصات این سه مرکز انجام میشود.
مدیر درمان تامین اجتماعی چهارمحال و بختیاری اضافه کرد: در بیمارستان امام علی (ع) قسمتهایی از جمله درمانگاه دندانپزشکی، مرکز تغذیه، تغییر تاسیسات، انبار بیمارستان ایجاد شده است.
فلاحی با بیان اینکه ۷۰ درصد تاسیسات بیمارستان امام علی تامین اجتماعی استان تعویض شده است یادآور شد: در زمان حاضر طراحی اولیه برای بازسازی بخش زایشگاه و مراقبتهای ویژه این بیمارستان آغاز شده است.
فلاحی خاطرنشان کرد: تا سال آینده بازسازی تمامی بخشهای بیمارستان انجام میشود، همچنین تجهیز بیمارستان به ام آر ای و سی تی اسکن در دست اقدام است که در مراحل اولیه خرید قرار دارد.
فلاحی با اشاره به استفاده از وسایل هایتک در بیمارستان امام علی تامین اجتماعی گفت: در این ارتباط بیمارستان در حال انعقاد قرارداد اولیه برای خرید دستگاه ام آر آی و وسایل سی تی اسکن است و با موافقت هیات مدیره کار خرید انجام میشود.
به گزارش ایرنا، چهارمحال و بختیاری در بخش درمان مستقیم یک بیمارستان و پنج مرکز درمانی در شهرکرد، بروجن، لردگان و فارسان دارد.
بیمارستان تامین اجتماعی ۷۶ درصد اشغال تخت دارد و از بیمارستانهای مطرح کشور در بخشهای مختلف بهشمار میرود.
چهارمحال و بختیاری ۱۲ شهرستان با بیش از یک میلیون نفر جمعیت دارد.
نظر شما