عوارض صادراتی پیاز و گوجه فرنگی کاهش یافت

تهران - ایرنا - سرپرست معاونت توسعه بازرگانی وزارت جهاد کشاورزی از کاهش عوارض صادراتی پیاز و گوجه فرنگی زراعی خبر داد.

«احمد خانی نوذری» دوشنبه شب در گفت وگو با خبرنگار اقتصادی ایرنا افزود: این معاونت در نامه‌ای خطاب به رییس سازمان توسعه تجارت کاهش عوارض صادراتی پیاز و گوجه فرنگی را خواستار شد.

سرپرست معاونت توسعه بازرگانی وزارت جهاد کشاورزی اظهار داشت: با توجه به افزایش نسبی تولید محصولات پیاز و گوجه فرنگی در کشور و همچنین در جهت تعادل بخشی به میزان تولید، مصرف و قیمت در بازار و کمک به تولید کنندگان و پایداری تولید و صادرات محصولات موصوف، عوارض صادراتی پیاز از ۱۰۰ درصد به ۴۰ درصد و عوارض صادراتی گوجه فرنگی زراعی از ۵۵ درصد به ۳۰ درصد قیمت پایه صادراتی کاهش یافت.

خانی نوذری تصریح کرد: پیش از این در آذر سال جاری در راستای اجرای تصمیم های ستاد تنظیم بازار، به منظور تعادل بخشی به بازار و کنترل قیمت پیاز، عوارض صادراتی پیاز به میزان ۱۰۰ درصد و گوجه فرنگی به میزان ۵۵ درصد پایه صادراتی تعیین شده بود.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha