رسایی: شهید سلیمانی و علامه مصباح «عمار و مالک» زمان حاضر هستند

مشهد-ایرنا- نماینده سابق مجلس شورای اسلامی گفت: شهید سردار سلیمانی و مرحوم علامه مصباح یزدی که این ایام سالروز شهادت و رحلت آن بزرگواران است، به مثابه «عمار یاسر» و «مالک اشتر» زمان حاضر هستند زیرا هر دو مورد هجمه‌های رسانه‌های داخلی و خارجی قرار گرفتند.

به گزارش ایرنا، حجت الاسلام حمید رسایی در همایش علمی و معنوی علامه مصباح که به مناسبت سالروز رحلت وی در دانشکده الهیات دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد، افزود: علامه مصباح در میدان لسانی نبرد کرد و شهید سردار سلیمانی در میدان نبرد جان فدایی نمود، هر دو یار رهبر معظم انقلاب بودند که یکی سردار جنگ نرم و دیگری سردار جنگ سخت بود.

مدیر مسئول هفته نامه ۹ دی بیان کرد: این ۲ بزرگوار مورد کینه دشمنان داخلی و خارجی و هجمه های رسانه هایشان قرار گرفته بودند، زمانی که حاج قاسم سلیمانی به شهادت رسید، همان هایی که حضور وی را در میدان نبرد زیر سوال می بردند، ادعا کردند که حاج قاسم به جریان آنها تعلق داشته است.

نماینده سابق مجلس شورای اسلامی ادامه داد: در داخل کشور نیز رسانه های وابسته علامه مصباح یزدی را مورد هجمه قرار دادند، در روایتی از اهل بیت (ع) آمده است که وقتی عالمی از دنیا برود، یک رخنه یا جای خالی در اسلام بوجود می آید که هیچ چیز آن را تا روز قیامت پر نمی کند، این روایت به معنای اهمیت جایگاه برخی از علما است.

وی تاکید کرد: برخی از چهره ها و شخصیتها و علمای دین به جامعیتی دست می یابند که وقتی شما آن را از دست می دهید دیگر فردی مانند آنها پیدا نمی شود، علامه مصباح از جمله شخصیتهایی بود که مصداق این حدیث است.

رسایی اظهار کرد: شخصیتی مانند رهبر معظم انقلاب می فرمایند که وقتی من پای صحبت آقای مصباح یزدی می نشینم به دانش شخصی ام افزوده می شود، لذا جریان باطل و نفاق از نبود چهره ای مانند مصباح یزدی خوشحال می شود، این یکی از نشانه های حق و باطل است که در قرآن به صراحت به آن اشاره شده است.

رسایی: شهید سلیمانی و علامه مصباح «عمار و مالک» زمان حاضر هستند

اشراف علامه مصباح به مکاتب برجسته بود

عضو هیات علمی موسسه امام خمینی (ره) نیز در این همایش به تبیین ویژگی های علامه مصباح پرداخت و گفت: جامعیت علامه مصباح و اشراف ایشان به معارف معروف و معقول و منابع دین مثال زدنی بود، ایشان استاد فکر و یک نظریه پرداز بودند و مرجعیت علمی داشتند، اما درباره ایشان تهمت و دروغ زیاد شنیده شده است، زیرا دشمن حرف محکم و منطقی را خوب شناسایی می کند و به همان بخش حمله ور می شود.

حجت الاسلام صفدر الهی راد افزود: در ۴۰ سال گذشته دشمنان هیچ گاه حاضر نشدند که به مصاف علامه مصباح بیایند زیرا می دانستند که موضع و منطق مستحکمی دارند، اشراف علامه مصباح به مکاتب اسلام و همچنین مکاتب غرب بسیار برجسته بود.

وی طرح "ولایت" را ابتکار ارزنده علامه مصباح برشمرد و گفت: رهبر معظم انقلاب در وصف این طرح گفته اند که «طرح ولایت فرصت بزرگی برای نظام اسلامی بوده، هست و خواهد بود»، در این طرح مبانی از اندیشه اسلامی در اختیار دانشجو قرار می گیرد تا خود فکر کند و درباره دین اندیشه و انتخاب کند.

عضو هیات علمی موسسه امام خمینی (ره) بیان کرد: جمهوری اسلامی یک قالب سلیقه ای برای حکومت اسلامی نیست، علامه مصباح به جمهوری اسلامی نگاه اعتقادی داشت و معتقد بود که تا وقتی مردم نخواهند نظام اسلامی محقق نخواهد شد، فقیه در راس حکومت متوسل به زور و جبر نمی شود، تنها در صورتی که خود مردم به حکومت وی تمایل نشان دهند، می تواند حکومت اسلامی ایجاد کند.

به گفته وی، در این مورد هم نظیر همه احکام و دستورت الهی مردم می توانند به اختیار خود حکومت اسلامی را بپذیرند یا می توانند از آن سرپیچی کنند.

رسایی ادامه داد: با این حال بر اساس صحبتهای علامه مصباح نمی شود جمهوری اسلامی باشد و قانونش را مردم تعیین کنند؛ قانون جمهوری اسلامی بر مبنای قانون الهی است، رهبر معظم انقلاب می فرمایند "حتی اگر همه یا اکثر مردم چیزی خلاف اسلام از ما بخواهند، قابل پذیرش نیست" ، بقای جمهوری اسلامی و بقای حکومت فقیه محدود به اراده مردم است.

به گزارش ایرنا، آیت‌الله محمدتقی مصباح یزدی مجتهد، بنیانگذار و رییس مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی (ره)، عضو مجلس خبرگان رهبری، عضو سابق شورای عالی انقلاب فرهنگی، عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم، رییس سابق شورای عالی مجمع جهانی اهل‌بیت و یکی از استادان برجسته حوزه علمیه قم بود.

ایشان‌ در فقه‌ و اصول‌ با بهره‌ بردن‌ از محضر استادانی‌ چون‌ آیات‌ عظام‌ بروجردی‌، اراکی‌، امام‌ خمینی‌ و بهجت‌ در سن‌ بیست‌ و هفت‌ سالگی‌ به‌ درجه‌ اجتهاد رسید.

وی پس از تحمل بیماری عصر جمعه دوازدهم دی ماه سال ۱۳۹۹، در سن ۸۶ سالگی دارفانی را وداع گفت.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha