۵ دی ۱۴۰۲، ۱۳:۴۵
کد خبرنگار: 949
کد خبر: 85334140
T T
۱ نفر

برچسب‌ها

بیش از ۲۷۰۰ تُن گوشت مرغ در کاشان تولید شد

۵ دی ۱۴۰۲، ۱۳:۴۵
کد خبر: 85334140
بیش از ۲۷۰۰ تُن گوشت مرغ در کاشان تولید شد

کاشان - ایرنا- رییس شبکه دامپزشکی کاشان گفت: ۲ هزار و ۷۵۰ تُن گوشت مرغ در ۹ ماه امسال در این شهرستان، تولید شده است.

دکتر عباس شاه میرزایی سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: برای تولید این مقدار گوشت مرغ، چهار میلیون قطعه جوجه‌ریزی در  ۵۰ واحد مرغداری‌ شهرستان کاشان  انجام شده است.
وی افزود: توسعه زنجیره صنعت مرغ از عوامل رغبت مرغداران کاشانی به افزایش جوجه‌ریزی بوده که موجب افزایش تولید گوشت مرغ و عرضه آن در بازار شده است.
رییس شبکه دامپزشکی کاشان بیان کرد: ۹۰ درصد گوشت مرغ تولیدی کاشان در استان اصفهان مصرف و بقیه آن به دیگر استان های کشور حمل شده است.
شاهمیرزایی افزود: شهرستان کاشان سالانه با تولید بیش از سه هزارو ۵۰۰ تُن گوشت مرغ، تامین ‌کننده چهار درصد نیاز استان اصفهان به این ماده پروتئینی است.
۱۶۰ واحد مرغداری گوشتی و تخم‌گذار، ۲ کارخانه خوراک دام و طیور و مراکز پرورش دام سبک و سنگین در حوزه دام و ماکیان شهرستان کاشان فعالیت دارند.

شهرستان کاشان با جمعیت افزون بر ۳۶۴ هزار نفر در فاصله نزدیک به ۲۰۰ کیلومتری شمال اصفهان واقع شده است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha