به گزارش ایرنا، حسن ناهیدی روز چهارشنبه در هفتمین جلسه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر خراسان شمالی اظهار کرد: برخورد با خرده فروشان و توزیع کنندگان مواد مخدر و نظارت جدی بر مراکز ترک اعتیاد در دستور کار قرار گیرد.
وی تصریح کرد: مبارزه با مواد مخدر منحصر به یک دستگاه نیست و برای رسیدن به نتایج مطلوب باید تمام دستگاه ها هم افزایی و تلاش کنند.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار خراسان شمالی ضمن تاکید بر نظارت جدی تمام دستگاه های مرتبط در حوزه مبارزه با مواد مخدر و پیشگیری از اعتیاد در استان، افزود: مواد مخدر یک معضل جهانی است اما باید راه حلهای محلی متناسب با شرایط منطقه برای آن ارائه شود.
وی با بیان اینکه امروزه آمار اعتیاد به انواع مختلف مواد مخدر در سطح جهانی دستخوش تغییر شده و رو به گسترش است، عنوان کرد: باید برنامه و طرح های مختلف در این حوزه با جدیت دنبال تا اثر بخشی لازم ایجاد شود و اثرات مثبت آن در سطح جامعه مشهود باشد.
ناهیدی با بیان اینکه اعتیاد به مواد مخدر یکی از مسائل مهم اجتماعی در جامعه است که آسیب های روحی، روانی و اجتماعی متعددی به همراه دارد، تأکید کرد: کوتاهی در این امر، دامن آحاد جامعه و خانواده ها را خواهد گرفت و بنابراین نباید به راحتی از کنار آن گذشت.
به گزارش ایرنا، مراکز بازپروری ماده ۱۶ برای افرادی است که به تهاجر رسیدند و فاقد سرپناه هستند و در این مراکز شوراهای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر در هر استان پیگیر موضوعات نگهداری از معتادان متجاهر و ترک اعتیاد آنها به صورت رایگان هستند و در این مراکز معتادان متجاهر و فاقد سرپناه سه تا ۶ ماه به صورت رایگان نگهداری و تحت درمان قرار می گیرند.
پیشتر مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری خراسانشمالی عنوان کرده بود که ۳۰ میلیارد ریال برای تجهیز ۲ مراکز ترک اعتیاد ماده ۱۶ در شهرستان های بجنورد و شیروان تخصیص یافت.
خراسان شمالی با یک میلیون نفر جمعیت در شمال شرق کشور واقع است و ۴۴ درصد از جمعیت آن در نواحی روستایی سکونت دارند.
نظر شما