۲۵ آذر ۱۴۰۲، ۱۵:۰۸
کد خبرنگار: 1423
کد خبر: 85323991
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

عشایر ایلام سالانه هشت هزار تن گوشت تولید می کنند

ایلام - ایرنا - مدیرکل امور عشایر استان ایلام گفت: عشایر این استان سالانه به طور میانگین هشت هزار و ۱۰۰ تن گوشت قرمز و سفید تولید و روانه بازارهای مصرف می کنند.

"جوادخانزادی" روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با بیان اینکه ۷۰ درصد دام سبک استان در اختیار جامعه عشایری است، اظهار کرد: ۳۱ درصد محصولات پروتئینی استان از دام عشایری تولید می شود.

وی افزود: این قشر ۲۵ هزار و ۱۷۸ تن شیر، یک هزار و ۵۷۰ تن پشم و مو، ۴۶۵ تن روغن حیوانی، سه هزار و ۱۰۰ تن محصولات باغی، ۴۱ هزار تن محصولات زراعی و ۳۷۲ تن کشک در سال تولید می کنند.

خانزادی ارزش اقتصادی تولیدات و محصولات عشایر استان را بیش از ۳۵ هزار میلیارد ریال ذکر کرد.

وی یادآور شد: میزان دام در اختیار عشایر یک میلیون و ۴۰۰ هزار راس، اراضی آبی متعلق به این قشر پنج هزار و ۹۲۱ هکتار و اراضی دیم نیز ۴۳ هزار و ۵۸۲ هکتار است.

خانزادی ادامه داد: عشایر مالک یک هزار و ۶۶۴ هکتار از باغات استان هستند و ۶۷۰ هکتار معادل ۶۰ درصد مراتع استان را در اختیار دارند.

مدیرکل امور عشایر استان ایلام خاطرنشان کرد: عشایر استان ایلام ۳۵ درصد صنایع دستی و سوغات محلی استان را تولید می کنند.

به گزارش ایرنا، استان ایلام دارای ۹ هزار و ۷۳۶ خانوار عشایری با ۶۰ هزار نفر جمعیت است که در قالب ۱۲ ایل و ۳۵ طایفه هستند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha