به گزارش خبرنگار دولت ایرنا، آیت الله سیدابراهیم رئیسی در این بازدید از نمایشگاه طرحهای راهبردی این قرارگاه شامل بخشهای مختلف نفت و پتروشیمی، راه و شهرسازی، صنعت و معدن، ارتباطات و فناوری اطلاعات، کشاورزی و امنیت غذایی، صنعت آب و برق و بنادر و دریانوردی دیدن کرد.
رئیس جمهور همچنین با مرکز فرماندهی و پایش پروژههای این قرارگاه به صورت برخط و از طریق ویدئو کنفرانس با مهندسان و متخصصان حاضر در ۱۱ طرح در حال احداث قرارگاه خاتمالانبیاء (ص) ارتباط برقرار کرد و در جریان آخرین وضعیت احداث این پروژهها قرار گرفت.
راه آهن چابهار- زاهدان، خلیج گرگان، انتقال آب زاهدان، دکل حفاری ظفر ۳، فاضلاب اهواز، مهر خلیج فارس، خط لوله صالح آباد، متروی قم، بندر پارسیان، مصلای امام خمینی (ره) و فولاد بافت کرمان از جمله ۱۱ طرح در حال احداث این قرارگاه بود که دکتر رئیسی به صورت زنده در جریان روند ساخت آنها قرار گرفت.
به گفته مدیران و فرماندهان قرارگاه سازندگی خاتمالانبیاء در حال حاضر ۶۱ پروژه ملی و راهبردی با مشارکت این قرارگاه و دولت در قالب طرح تلاش و خدمت از ابتدای خرداد ۱۴۰۲ آغاز شده و در پایان سال ۱۴۰۳ در اقصی نقاط کشور به اتمام میرسد. طی ۶ ماه گذشته نیز ۱۵ طرح از ۶۱ طرح یاد شده طبق زمانبندی و برنامهریزی احداث و تحویل شده است.
سردار سرلشکر حسین سلامی فرمانده کل سپاه پاسداران به همراه جمعی از فرماندهان سپاه و نیز مهرداد بذرپاش وزیر راه و شهرسازی، جواد اوجی وزیر نفت ، داود منظور رییس سازمان برنامه و بودجه کشور، محسن منصوری معاون اجرایی رییس جمهور، علی اکبر محرابیان وزیر نیرو، رییس جمهور را در این بازدید همراهی کردند.
رئیس جمهور پس از بازدید از دستاوردهای قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء در حوزه های دانش بنیان، در سخنانی گفت: دانشگاههای فنی و صنعتی در این زمینه حرف برای گفتن دارند و بسیار میتوانند موثر واقع شوند.
وی توانمندی های قرارگاه سازندگی خاتم الانبیاء را از جلوههای امید برای مردم برشمرد و افزود: مردم هر کدام از این گزارشات را بشنوند به اینکه در جای جای کشور کارهای بزرگ به دست همان کسانی که دیروز جنگ را اداره میکردند، انجام میگیرد؛ امیدوار میشوند.
رئیس جمهور بیان کرد: ما در این گزارشات دیدیم که هم در گرمای هرمزگان و بوشهر و هم در سرمای صالحآباد کار انجام میشود و عزیزان ما در سرما و گرما تلاش میکنند که قابل قدردانی است.
آیتالله رئیسی با اشاره به ارتباط دست اندرکاران قرارگاه با دانشگاه و بهکارگیری نیروهای متخصص و متعهد، افزود: اینکه کارها باید دانشپایه و علمپایه باشد بسیار ضرورت دارد.
مهرداد بذرپاش وزیر راه و شهرسازی نیز در حاشیه این بازدید گفت: امروز به بسیاری از تکنولوژیهای حوزه حمل و نقل دسترسی پیدا کردهایم و به تازگی نیز اقدامات خوبی را در حوزه مسکنسازی آغاز کردیم تا در این بخش هم بتوانیم از ظرفیت خوبی که در قرارگاه تجمیع شده است استفاده کنیم.
جواد اوجی وزیر نفت نیز گفت: به جرات میگوییم در بیش از ۱۳۲ پروژه بالادستی و پاییندستی و پروژههای کلان که شاید بخش خصوصی در انجام آن ناتوان است، قرارگاه خاتم ورود میکند.
سردار عبدالرضا عابد فرمانده قرارگاه سازندگی خاتمالانبیا از رقابت با شرکتهای خارجی و انحصارشکنی در اجرای طرحهای خاص تا استفاده از توان داخلی گفت و اظهار داشت: در این مسیر از توان بیش از ۵ هزار پیمانکار بخش خصوصی با بیش از ۱۵۰ هزار نیرو استفاده شده است.
وی درباره نحوه کارکرد قرارگاه نیز توضیح داد: برخی تصور می کنند قرارگاه خاتم الانبیا کل کار را میگیرد و ۱۰۰ درصد از توان خود استفاده میکند در صورتی که اینگونه نیست. ما دست بیشتر پیمانکاران بخش خصوصی را گرفتیم و به آنها کمک کردیم و آنها را پشتیبانی میکنیم.
نظر شما