به گزارش ایرنا از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان دکتر محمود حسینپور روز سهشنبه افزود: شب گذشته با گزارش مسمومیت غذایی گروهی در یک شرکت در بشاگرد، آمبولانس به محل اعزام شد و افراد مسموم شده به مرکز درمانی بقیه الله این شهرستان اعزام شدند.
رییس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان به مردم توصیه کرد: از مصرف کنسروهای باد کرده، زنگ زده و بدون شماره پروانه ساخت وزارت بهداشت، تاریخ تولید گذشته و انقضا خودداری کنند.
خودداری از خوردن کنسروهایی که تغییر رنگ، طعم و بو دادهاند و همچنین نگهداری نکردن قوطی کنسرو در یخچال و محیطهای مرطوب از دیگر توصیههای وی بود.
این مقام پزشکی در هرمزگان تاکید کرد: غذاهای کنسرو شده قبل از مصرف باید ۳۰ دقیقه جوشانده شوند تا سمکشنده بوتولیسم درون کنسرو از بین برود.
نظر شما