به گزارش خبرنگار دفاعی ایرنا، امیر سرتیپ کیومرث حیدری در حاشیه رزمایش اقتدار ۱۴۰۲ نزاجا در منطقه عمومی رزمایش نصرآباد اصفهان گفت: به برکت نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و هدایتهای داهیانه فرمانده معظم کل قوا (مدظلهالعالی) نیروی زمینی متحول شده و به یک نیروی متحرک هجومی و واکنش سریع تبدیل شده است.
فرمانده نزاجا افزود: نیروی زمینی همواره دست به ماشه آماده است تا در رکاب ولی امر مسلمین به هر تهدیدی، در هر نقطهای و هر مقیاسی، در کوتاهترین زمان ممکن پاسخ دهد.
امیر سرتیپ حیدری ادامه داد: رزمایش اقتدار ۱۴۰۲ نیروی زمینی ارتش تمرینی برای پاسخگویی به تهدیدات غافلگیرانه بوده و به همین منظور نیروی زمینی ارتش همواره آماده است تا طومار زندگی ننگین دشمنانی را که بخواهند به خاک این مرز و بوم نگاه چپ داشته باشند را در کسری از ثانیه در هم بپیچد.
وی با اشاره به آماده به کاری بیش از ۲۰۰ فروند بالگرد در پایگاه چهارم هوانیروز اصفهان، قدرت بالگردی هوانیروز ارتش جمهوری اسلامی ایران را در منطقه منحصر بفرد خواند و اظهارکرد: در رزمایش اقتدار ۱۴۰۲ نیروی زمینی ارتش بالگردهای هوانیروز علاوه بر اجرای موفقیّتآمیز عملیاتهای روزانه و بارریزی بینظیر تجهیزات، توانستند با مجهز شدن به دوربینهای دید در شب، در عملیاتهای شبانهی خود نیز به نحو شایستهای نقشآفرینی کنند و علاوه بر انهدام اهداف از پیش تعیین شده، نسبت به هلیبرن تکاوران نیز مثمر ثمر واقع شوند.
فرمانده نیروی زمینی ارتش با اشاره به قدرت پهپادی در این رزمایش تصریح کرد: در این رزمایش تعدادی زیادی از انواع پهپادهای رزمی، شناسایی و انهدامی به کار گرفته شدند و در حوزههای مراقبت و شناسایی، جنگ الکترونیک و رزمی و همچنین دقت و قدرت تخریب، میزان مداومت پروازی، قابلیتهای سامانههای هدایت و کنترل و توانمندیهای رزمی مورد آزمایش و ارزیابی قرار گرفتند که بحمدالله توانستند برگ زرینی در این رزمایش به یادگار بگذارند.
امیر سرتیپ حیدری با اشاره به پیام این رزمایش خاطر نشان کرد: این رزمایش پیامآور صلح و دوستی به ویژه برای همسایگان و کشورهای همجوار و مخابره اقتدار نظام جمهوری اسلامی ایران برای دشمنان است.
عملکرد عالی نیروی زمینی ارتش در رزمایش، پیام اقتدار را به دشمنان مخابره کرد
همچنین امیر سرتیپ علی شادمانی معاون هماهنگ کننده قرارگاه مرکزی حضرت خاتمالانبیا(ص) در حاشیه رزمایش اقتدار ۱۴۰۲ نیروی زمینی ارتش با اشاره به اهداف برگزاری این رزمایش در جمع خبرنگاران اظهار داشت: نمایش آموزشهای انجام شده در نیروی زمینی در صحنه رزمایش، میتواند محک خوبی برای نشان دادن میزان تأثیرپذیری از آموزشهای تخصصی ارائه شده در مقابله با نبردهای پیش رو باشد.
وی افزود: همچنین باید ساختار و سازمان یگانهای شرکت کننده در رزمایش از نظر کارآمدی، مورد بررسی قرار گیرند.
سرتیپ شادمانی بیان کرد: تجهیزات به کارگیری شده در رزمایشها نیز باید در صحنه عمل مورد ارزیابی قرار بگیرند. که در رزمایش اقتدار ۱۴۰۲ نیروی زمینی ارتش، این سه موضوع مورد ارزیابی قرار گرفته و با موفقیّت همراه بود و نیروی زمینی به واقع در تمامی رستهها، نمره عالی را دریافت کرد.
معاون هماهنگ کننده قرارگاه مرکزی حضرت خاتمالانبیا(ص) خاطرنشان کرد: تمامی رستههای شرکت کننده در این رزمایش از جمله هوانیروز، زرهی، لجستیک، پشتیبانی و توپخانه، پهپاد و... عملکرد بسیار مطلوبی را از خود به نمایش گذاشتند تا پیامی با اقتدار به تمامی دشمنان اسلام بدهند.
کمک به عملیات پدافند ساحلی با ایجاد دیواره آتش ۵ کیلومتری
امیر سرتیپ دوم میسر ارجمندی در حاشیه رزمایش اقتدار ۱۴۰۲ نیروی زمینی ارتش با اشاره به همکاری همه جانبه تمامی رستهها برای نمایش هرچه بهتر این رزمایش، اظهارداشت: آماده کردن زمین رزمایش برای حرکت تجهیزات زرهی و فراز و فرود بالگردها از هفتهها قبل از این رزمایش شروع شد تا در مراحل اجرایی رزمایش مشکلی به وجود نیاید.
وی افزود: معاونت مهندسی و پدافند غیرعامل نزاجا در این رزمایش ۲ روزه برای اجرای عملیات پدافند ساحلی و عملیات آفندی، پروژه زمین مسلح و دیواره آتش ۵ کیلومتری را بسترسازی کرد.
معاون مهندسی و پدافند غیرعامل نزاجا با بیان این که همکاری رستههای مختلف، عامل اصلی موفقیت یک عملیات یا رزمایش است، خاطرنشان کرد: گروه مهندسی رزمی در این رزمایش بنابر دستور، اقدام به ایجاد زمین مسلح و دیوارهای آتش در چندین بخش کرده که مورد ارزیابی قرار خواهد گرفت.
به گزارش ایرنا، رزمایش اقتدار ۱۴۰۲ نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران از روز جمعه - پنجم آبان ماه - با رمز یا علی بن موسی الرضا(ع) در منطقه عمومی نصرآباد اصفهان آغاز شده است.
در این رزمایش که یگانهای پیاده، زرهی، موشکی، توپخانه، هوانیروز، پهپاد، مهندسی، جنگ الکترونیک، جنگ نوین، سایبر، فاوا و هواپیماهای ترابری و پشتیبانی نهاجا حضور دارند مطابق با ساختار رزم سازمانی جدید، بر ۴ ویژگی دور زن، دقیق زن، هوشمندی، قابلیت اتوماسیون و شبکه محور شدن تجهیزات تأکید دارد و این ۴ ویژگی را در مراحل مختلف این رزمایش مورد ارزیابی میدانی قرار خواهد داد.
ارزیابی سطح توانمندی یگانهای رزمی و پشتیبانی نیروی زمینی ارتش، مرور تاکتیکهای رزم زمینی، برآورد عملیاتی تسلیحات جدید، ارتقای توان بازدارندگی در مواجهه با تهدیدات نوین و همچنین توسعه امنیت پایدار از جمله اهداف این رزمایش است.
در این رزمایش دو روزه در مرحله نخست انتقال زمینی و هوایی ۴ تیپ رزمی، یک گروه مهندسی رزمی، یک گروه توپخانه و دیگر نیروه به صورت همزمان از مناطق مختلف کشور، تحت امر قرارگاه منطقهای شمال شرق هستند و در مرحله بعدی اجرای عملیات شناسایی و جمعآوری اخبار و اطلاعات با استفاده از سامانههای پهپادی، الکترونیکی، شنود الکترونیکی نیروهای اطلاعاتی در دستور کار قرار دارد.
در مرحله سوم و چهارم این رزمایش هدایت و اجرای عملیات پدافند ساحلی، طرحریزی و اجرای عملیات شبانه هوانیروز را در دستور کار قرار دارد و در مرحله نهایی طرحریزی و اجرای عملیات آفندی به منظور انهدام نیروهای مهاجم در منطقه سرپل انجام می شود.
نظر شما