به گزارش خبرنگار ایرنا، جمشید اسلامیان چهارشنبه به خبرنگاران اظهار کرد: کنجد به عنوان کشت دوم بعد از برداشت گندم از اواخر خردادماه تا اوایل تیرماه کشت و از اوایل آبان ماه تا اوایل آذرماه برداشت میشود.
وی متوسط عملکرد مزارع کنجد در شادگان را ۸۰۰ تا ۹۰۰ کیلوگرم در هکتار عنوان کرد و افزود: تاکنون ۳۰۰ هکتار از اراضی کنجد این شهرستان برداشت شده است.
اسلامیان ادامه داد: کشت کنجد در شادگان سابقه چند صد ساله دارد و در سالهای اخیر کشت این محصول مورد استقبال کشاورزان قرار گرفته است.
مدیر جهاد کشاورزی شادگان به موارد مصرف دانه روغنی کنجد اشاره کرد و گفت: این محصول در حلواسازی، آرد و شیرینیسازی به صورت روغنی مورد استفاده قرار میگیرد.
بر اساس این گزارش شادگان دارای ۵۷ هزار هکتار زمین کشاورزی است و گندم، خرما و برنج از عمدهترین محصولات کشاورزی این شهرستان محسوب میشوند.
دانه روغنی کنجد منبع غنی از پروتئین است و ارزش غذایی بالایی دارد.
نظر شما