به گزارش ایرنا، محمدرضا صبوری در گفتوگو با شبکه تلویزیونی Rai۱ ایتالیا افزود: عملیات طوفان الاقصی حرکت خودجوش گروههای مقاومت و ملت مظلوم فلسطین در دفاع از حقوق مسلم و انکار ناپذیر خود و واکنش طبیعی آنان نسبت به سیاستهای تحریک آمیز، جنگ افروزانه و آتش افروزانه صهیونیستها است که از ۱۴ مه ۱۹۴۸ آغاز شد.
وی افزود: به باور ما، حق ذاتی ملت مظلوم فلسطین در دفاع از جان، سرزمین و مقدسات خویش در مقابل اشغال، تجاوز، تعدی روزمره و تروریسم سازمان یافته رژیم صهیونیستی، بر اساس کلیه موازین شناخته شده بینالمللی و اصول بنیادین حقوق بینالملل، حقی طبیعی و مشروع است.
سفیر کشورمان خاطر نشان کرد: مردمی که سالهای طولانی از ابتدایی ترین امکانات زندگی و رفاهی محروم هستند چاره ای جز مبارزه نمی بینند. آنهم با مشاهده سکوت و یا حمایت غرب در برابر جنایات رژیم صهیونیستی.
صبوری در پاسخ به این سووال که «اسرائیل تهران را به کمک به حماس در طراحی و اجرای این حمله متهم می کند. پاسخ شما به آن اتهام چیست؟» اظهار داشت: وصل کردن حرکت مقاومت و مبارزه فلسطینیان به ایران حرکتی انحرافی است. این اتهامی است از سوی رژیم صهیونیستی برای پنهان کردن و منحرف ساختن افکار عمومی جهان از شکست سختی که از سوی مقاومت فلسطینی خورده است.
صبوری: نمیتوان برای یک طرف دعوا مصونیت در نظر گرفت و طرف دیگر را برای همیشه خطاکار معرفی کرد. رژیم صهیونیستی به ۲۸ قطعنامه شورای امنیت بیاعتنا بوده و از اجرای آنها سرباز زده است.
وی با بیان اینکه «مقاومت فلسطین ذاتی است و نه اکتسابی» گفت: تصمیم حماس و سایر گروههای مقاومت فلسطینی برای آغاز این عملیات، کاملاً مستقلانه و منبعث از اراده یک ملت بوده است. با متهم ساختن ایران مشکلی حل نخواهد شد، چنانچه در مورد اوکراین حل نشد. روز گذشته نیز رهبر معظم انقلاب به عنوان عالی ترین مقام سیاسی کشورم بر این امر تاکید داشتند.
صبوری در پاسخ به این سووال که «بسیاری از کشورها این حمله را به شدت محکوم کرده اند، نظر شما چیست؟» سفیر کشورمان اظهار داشت: شمار این محکومیت ها که عموما از سوی کشورهای غربی هستند نسبت به حامیان گروه های فلسطینی بسیار کم است. مظلومنمایی رژیم اشغالگر نباید دستاویز ظلم مضاعف به مردم مظلوم غزه باشد.
وی تاکید کرد: بستن آب به روی یک ملت تحت محاصره و مسدود کردن مسیر دسترسی به آذوقه قابل توجیه نیست. حمایت و تشویق غیرمستقیم رهبران صهیونیستی به حمله به خانههای مردم، حمله به غیرنظامیان، قتلعام و کشتار دست جمعی مردم غزه توجیه پذیر نیست.
صبوری درباره نقش ایتالیا برای حصول صلح نیز اظهار داشت: من نمی توانم از سوی مقامات ایتالیایی صحبت کنم اما به عنوان باور شخصی خود، اگر کشورهای اروپایی بهدنبال حل بحران هستند بایستی به ریشه های بحران بنگرند و به آنها بپردازند. از جمله استانداردهای دوگانه نسبت به موضوع فلسطین و حقوق مردم آن و بی توجهی به قطعنامه های مجامع بین المللی ناظر بر حقوق ملت فلسطین.
وی تصریح کرد: نمی توان برای یک طرف دعوا مصونیت در نظر گرفت و طرف دیگر را برای همیشه خطاکار معرفی کرد. رژیم صهیونیستی به ۲۸ قطعنامه شورای امنیت در طول سال های گذشته بی اعتنا بوده و از اجرای آنها سرباز زده است. اگر مدعیان حقوق بشر اراده لازم را داشتند می توانستند مانع شرارت های این رژیم در منطقه شوند.
به گزارش ایرنا، ارتش رژیم صهیونیستی که شکست سنگینی را در مقابل نیروهای مقاومت فلسطین در چارچوب نبرد «طوفان الاقصی» متحمل شده است، از ۱۱ روز پیش دست به جنایت های جنگی و ضد بشری علیه ملت فلسطین در نوار غزه زده و برج ها و خانه های مسکونی شهروندان غیرنظامی فلسطینی را هدف حملات وحشیانه خود قرار داده و اقدام به قطع آب و برق و جلوگیری از ورود مواد غذایی و پزشکی به غزه کرده است.
رژیم جعلی صهیونیستی که تاکنون تلاشهایش برای توقف عملیات مقاومت در سرزمین های اشغالی به جایی نرسیده و سران این رژیم هنوز در شوک شکست بی نظیر از مقاومت فلسطین به سر می برند، همچنان غیر نظامیان فلسطینی را هدف قرار می دهند و به دنبال کوچ اجباری فلسطینیان با تبدیل کردن غزه به زمین سوخته هستند.
وزارت بهداشت فلسطین صبح امروز (سهشنبه) اعلام کرده است که از آغاز حملات ارتش رژیم صهیونیستی به مناطق مختلف نوار غزه، ۲ هزار و ۸۳۷ نفر شهید و حدود ۱۲ هزار نفر درگیر زخمی شدهاند.
نظر شما