سه هزار فرصت شغلی برای معتادان بهبود یافته در کشور ایجاد شد

همدان-ایرنا- قائم مقام دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر با بیان اینکه امسال بیست مجمع خیران یاریگران زندگی برای کمک به احیای معتادان بهبود یافته در کشور شکل گرفته است،گفت: سه هزار فرصت شغلی برای این افراد ایجاد و ۳۰۰ میلیارد تومان نیز کمک شده تا زیر ساخت های مناسبی در این بخش تامین شود.

به گزارش خبرنگار ایرنا، علیرضا کاظمی روز سه شنبه در نشست مجمع عمومی و انتخابات هیات امنا و هیات مدیره مجمع خیرین یاریگران زندگی استان همدان افزود: اولویت ما صیانت و اشتغال معتادان بهبود یافته است چراکه رفع بیکاری این افراد می تواند مشکلات زیادی را رفع و به کاهش اسیب های اجتماعی کمک کند.

وی بیان کرد: چشم انداز مجمع خیران این است که زمینه برای حضور آحاد جامعه در پیشگیری از اعتیاد با کمک به نظام تعلیم و تربیت و همچنین پشتیبانی از درمان و اشتعال معتادان فراهم شود.

این مسوول با بیان اینکه امروزه بدون استثناء در جهان آسیب های اجتماعی افزایش داشته است،افزود: میانگین رشد آسیب های اجتماعی در جهان در یک دهه قبل نسبت به زمان مشابه ۲۳ درصد بوده است.

وی بیان کرد: نظریه پردازان بین المللی چهار تهدید بنیاد کن جهان را شامل فقر ، سلاح کشتار جمعی، بحران محیط زیست و اعتیاد عنوان کردند و همچنین در میان آسیب های اجتماعی اعتیاد به مواد مخدر بیشترین پیامدهای امنیتی، اقتصادی، اجتماعی و سیاسی را به همراه دارد.

وی تاکید کرد: با وجود ۱۱۴ سال مبارزه با اعتیاد در جهان همچنان این مساله یک بحران بنیان کن است چرا که ۵۵ طلاق ها، ۶۵ درصد همسر آزاری ها، ۳۵ درصد کودک آزاری ها و ۲۵ درصد سرقت ها و جرایم مالی ریشه در اعتیاد دارد.

وی اضافه کرد: امروز شاهد تغییرات الگویی در آسیب های اجتماعی به ویژه اعتیاد هستیم که بسیار نگران کننده است و طبق تحلیل ها وضعیت آسیب اعتیاد در سه عبارت کوتاه "هر جا، هر چیز و هر کس" خلاصه می شود.

این مسوول ستاد مقابله با مواد مخدر ادامه داد: پیامد مستقیم و غیرمستقیم اعتیاد در هر جای جهان و نقطه دیده می شود و همچنین با تغییر الگوها هر چیزی می تواند اعتیاد آور باشد.

وی تاکید کرد: یک هزار و ۱۸۴ نوع مواد مخدر، روانگردان و ماده صنعتی اعتیاد آور تاکنون در جهان کشف شده و همه دنیا در مقابل این تهدید در معرض خطر قرار دارند.

کاظمی در ادامه تاکید کرد: راه برون رفت از اعتیاد پیشگیری و توانمند سازان آینده سازان یعنی دانش آموزان و ارتقای مهارت جوانان و نوجوانان و خانواده ها با رویکرد مردمی سازی به عنوان شعار محوری دولت است.

این مسوول با بیان اینکه اولین گام برای پیشگیری، مقابله است،گفت: نیروهای جان بر کف انتظامی و نظامی تاکنون سه هزار و ۸۰۰ شهید در این مسیر برای پیشگیری از مواد مخدر تقدیم کردند.

کاظمی در ادامه با تاکید بر استفاده از ظرفیت گروه های مرجع و نخبگان و افراد مشهور برای مقابله با اعتیاد، اظهار داشت: بزرگان جامعه و الگوهای جامعه در توسعه و تقویت پیشگیری از اعتیاد می توانند نقش مهم و کلیدی داشته باشند.

وی یکی از بهترین راه های مردمی سازی برای مقابله با اعتیاد فراهم کردن زیر ساخت ها از جمله شکل گیری مجمع خیران یاریگران زندگی است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha