به گزارش ایرنا، شرکتهای دانشبنیان مازندران تا همین چند سال پیش به گواه گزارش هایی که در رسانه ها بارها و بارها منتشر کرد، ناامیدانه با انبوهی از مشکلات مانند کمبود فضا برای فعالیت، نبود نقدینگی و انباشت تولیدات بدون مشتری دستوپنجه نرم می کردند و دست روی دل هر یک از جوانان نخبه فعال در کسب و کارهای دانش بنیان می گذاشتی، صدای خرد شدن استخوان های امیدشان را به وضوح قابل شنیدن بود.
در آن سال ها بسیاری از نخبگان جوان مازندرانی که با هزار امید و آرزو پس از فراغت از تحصیل به دنبال راه اندازی کسب و کار مبتنی بر علم و دانش وقتی به پارک علم و فناوری استان برای کمک و پشتیبانی مراجعه می کردند، یا با نبود فضا و مکان برای فعالیت مواجه و یا در میانه راه بدون حمایت رها می شدند. آن دسته از شرکت هایی هم که کارشان به نتیجه و تولید می رسید، پس از مدتی به خاطر ضعف هایی که در مجموعه پارک وجود داشت با انبوهی از تولیدات فاقد بازار فروش به مرز ورشکستگی می رسیدند و آه از نهادشان بر می آمد.
ورق روزگار برای این شرکت ها اما از سال ۱۴۰۰ با روی کار آمدن دولت سیزدهم و بعدها با در پیش گرفتن سیاست اقتصاد مقاومتی برگشت و روز به روز مسیر توسعه و نوآوری بیشتر را پیمودند و اکنون در مجموعه پارک علم و فناوری مازندران به جایگاهی دست یافته اند که نقششان در اقتصاد دانش بنیان استان غیرقابل انکار است.
نظر شما