به گزارش ایرنا، استانداری اصفهان عصر چهارشنبه به نقل از محمدرضا جان نثاری در باره جایزه بینالمللی مصطفی افزود: اگر میخواهیم در دنیا از لحاظ علمی مرجعیت پیدا کنیم و به خواسته مقام معظم رهبری برای احراز مرجعیت علمی کشورمان در جهان اسلام و دنیا جامه عمل بپوشانیم، بایستی پایگاههایی علمی در دنیا داشته باشیم تا در جهان، ایران اسلامی را با عنوانهای خاص علمی بشناسند.
وی ادامه داد: رویداد جایزه مصطفی(ص)، اُفق مرجعیت علمی شدن در دنیا را برای ما روشن خواهد ساخت.
وی متذکر شد: در باره جایزه مصطفی(ص) بایستی به هدف این رویداد عظیم نگاه کنیم و اگر این نگره به هدف و رویکرد جایزه مصطفی(ص) وجود باشد، نقصانی که حین برگزاری برنامه ایجاد شده نیز قابل پذیرش است.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری اصفهان گفت: رسانههای اصفهان بایستی در این راستا پافشاری کنند تا جایزه مصطفی(ص) و دبیرخانه آن بصورت دائمی در اصفهان بماند.
جاننثاری افزود: جایزه بینالمللی مصطفی(ص) برای نخستین بار در استان برگزار شد و قابل پیش بینی بود که اجرای این رویداد بزرگ بینالمللی بصورت صددرصد، همه را راضی نکند.
وی تصریح کرد: گلایههای اهالی رسانه از نحوه اطلاعرسانی دبیرخانه جایزه مصطفی(ص) به مسوولان اعلام شود اما رسانهها نیز از بیان نقاط قوت، محاسن و اهداف این رویداد غافل نشوند.
به گزارش ایرنا، پنجمین آیین اعطای جایزه مصطفی از روز جمعه هفتم مهر جاری با حضور رئیس جمهور در اصفهان آغاز شد، این نخستین بار است که جایزه مصطفی(ص) خارج از تهران برگزار میشود.
همزمان با این آیین، مراسم و نشستهای علمی مختلفی از ششم تا دوازدهم مهر برگزار شد که بطورکلی هفته جایزه مصطفی(ص) را تشکیل میدهد.
رویداد جایزه مصطفی(ص) بعنوان یک جایزه دوسالانه برای قدردانی از دانشمندان مسلمان، پیش از این در سالهای ۱۳۹۴، ۱۳۹۶، ۱۳۹۸ و ۱۴۰۰ در تهران برگزار شده بود.
نهمین دوره از نشست تبادل تجربیات علم و فناوری(استپ/ STEP) (science and technology exchange program) همزمان با آیین اعطای جایزه مصطفی(ص) برگزار شد.
نظر شما