به گزارش ایرنا، پرفسور جعفر حسین روز چهارشنبه در حاشیه برگزاری آیین افتتاحیه دومین کنگره بینالمللی تغذیه که به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار شد در جمع خبرنگاران افزود: وجود برنامه تغذیهمحور در حوزه سلامت خالی است و هم اکنون حفظ سلامت جامعه، نیازمند تدوین و اجرای یک برنامه مناسب تغذیهای است.
وی ادامه داد: انسان موجودی بسیار پیچیده است و همانند ماشین و کامپیوتر برنامهریزی نمیشود و باید همه دست در دست هم دهیم تا با تدوین و اجرای یک برنامه مناسب تغذیهای سلامت جامعه را تضمین کنیم.
نماینده سازمان بهداشت جهانی در ایران با بیان این که کودکان آینده هر کشوری هستند افزود: سرمایهگذاری در بحث تغذیه کودکان، سرمایهگذاری برای آینده کل کشور به شمار میرود.
وی ادامه داد: علاوه بر توجه به تغذیه کودکان بایستی به تغذیه مادر نیز به طور ویژه توجه کرد تا کودک شیرخوار دچار سوءتغذیه نشود علاوه بر این مسوولان و تمامی دستگاههای دولتی و حکومتی نیز بایستی در این حوزه مشارکت کنند و مسوولیت این موضوع در حوزه اجرایی تنها با وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به عنوان متولی حوزه سلامت نیست.
نماینده سازمان بهداشت جهانی در ایران همچنین با اشاره به این که بیماری سرطان، ایمنی بدن را پایین میآورد گفت:تغذیه مناسب در این خصوص هم بسیار مهم است.
جعفر حسین افزود: این همایش مبتنی بر شواهد و تحقیقات بوده و از ارزش علمی بسیار بالایی برخوردار است و عمل به توصیههای بیان شده در آن ما را از بسیاری از مشکلات تغذیهای و حتی مرگ ناشی از آن بهدور خواهد کرد.
دومین کنگره بین المللی تغذیه،با حضور دانشمندان برتر از انجمنهای بین المللی، مسوولان ارشد سازمان بهداشت جهانی در زمینه تغذیه، پزشکان، صاحب نظران داخلی و خارجی طی روزهای ۱۲ تا ۱۴ مهرماه به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی مشهد در مجتمع شهدای سلامت این دانشگاه در حال برگزاری است.
نخستین کنگره بین المللی تغذیه سالم سال ۱۳۹۶ در مشهد برگزار شد.
دانشگاه علوم پزشکی مشهد با دارا بودن بیش از ۹ هزار دانشجو و حدود ۵۰ مرکز تحقیقاتی در رشته های مختلف پزشکی، هم اکنون به عنوان قطب پزشکی شمال شرق کشور مطرح است.
نظر شما