۱۵ هکتار زمین برای راه‌اندازی شهرک فناوران سامان تامین شد

شهرکرد - ایرنا - فرماندار سامان گفت: ۱۵ هکتار زمین برای راه‌اندازی شهرک فناوری با هدف کاهش آلودگی‌های صوتی و ساماندهی صنایع نیمه مزاحم این شهر تامین شده است.

محمد تقی گنجعلی روز شنبه در گفت وگو با ایرنا افزود: راه‌اندازی شهرک فناوران سامان نقش مهمی در ساماندهی صنایع مزاحم و نیمه مزاحم شهر دارد.

وی اظهار داشت: شهر سامان با برخورداری از جاذبه‌های طبیعی و گردشگری هر سال میزبان مسافران بسیاری از سراسر نقاط کشور است به همین دلیل راه‌اندازی مجتمع فناوران و انتقال صنایع نیمه مزاحم به خارج از شهر از جمله ضرورت‌های این شهر به شمار می‌رود.

فرماندار سامان با تاکید براینکه شهرستان‌ها باید براساس ظرفیت‌های آن‌ها دیده شوند گفت: این شهرستان با توجه به قابلیت‌های مهمی که درحوزه گردشگری، کشاورزی و صنعتی دارد باید حمایت شود.

سازماندهی وضعیت دامداری در سامان

گنجعلی در خصوص مجتمع دامداری سامان افزود: ۱۰سال پیش زمینی برای ایجاد مجتمع دامداری در این شهر واگذار شده اما اقدامی برای واگذاری آن انجام نشده بود این در حالی است که از ابتدای سالجاری تاکنون بیش از۴۰ جلسه در این خصوص برگزار و فراخوان داده شده است.

وی با بیان اینکه ۵۸ هکتار زمین برای ایجاد مجتمع دامداری سامان تامین شده است، افزود: تاکنون یک هزار میلیارد ریال اعتبار برای ایجاد زیرساخت‌های لازم دربخش آب، برق، گاز، جاده‌سازی و مخازن مورد این مجتمع اعتبار تخصیص داده شده است.

فرماندار سامان یادآور شد: در همین ارتباط تاکنون ۳۰۰ دامدار برای حضور در مجتمع دامداری این شهر ثبت‌نام کرده‌اند و اهلیت سنجی آن‌ها در کارگروه تخصصی انجام شده است.

گنجعلی ادامه داد: در زمان حاضر۱۲۰ پلاک به ۲۴۰ دامدار دارای دام سنگین(هر۲ دامدار یک واحد) واگذار شده تا به صورت اشتراکی بتوانند سرمایه‌گذاری بهتری در این خصوص انجام دهند.

به گفته فرماندار سامان، با به سرانجام رسیدن مجتمع فناوران و ساماندهی صنایع نیمه مزاحم و همچنین ایجاد مجتمع دامداری و ساماندهی دامداری‌ها با توجه به گردشگرپذیر بودن این شهر نقش مهمی در نمود هرچه بیشتر زیبایی‌های طبیعی شهر داشته باشد.

ضرورت کاهش نرخ بیکاری مهمترین اولویت شهرستان سامان

فرماندار سامان گفت: نرخ بیکاری شهرستان در مدت ۲ سال گذشته با توجه به قابلیت‌های این منطقه در حوزه گردشگری، اشتغال و صنعت کاهش نشان می‌دهد.

گنجعلی ادامه داد: در سال‌جاری با توجه به بارش‌های مناسب و به بارنشستن درختان شرایط به گونه‌ای رقم خورد که در زمان برداشت محصول به دلیل کمبود نیروی کار مجبور به تامین نیروی انسانی از شهرستان‌های همجوار شدیم.

وی اضافه کرد: تلاش می‌شود با توجه به قابلیت این شهرستان در حوزه گردشگری، صنعت و کشاورزی از ظرفیت نیروی انسانی موجود در منطقه استفاده مطلوب شود تا به این صورت درصد جزیی جمعیت فاقد شغل در این شهرستان که قابل مقایسه با دیگر مناطق استان نیست نیز مشغول به کار شوند.

ساماندهی حل مشکل فاضلاب روستایی شهرستان سامان

فرماندار سامان با تاکید بر ضرورت حل مشکل فاضلاب روستاهای این شهرستان گفت: در خصوص وضعیت فاضلاب روستای مارکده، یاسه چای، صادق‌آباد و هوره ۲۷۰ میلیارد ریال اعتبار از محل اعتبارات سفر رییس‌جمهور برای خرید زمین اختصاص یافته است.

گنجعلی با اشاره به فعالیت مجتمع‌های آبرسانی روستایی گفت: در زمان حاضر مجتمع آبرسانی روستا کاهکش این شهرستان که هشت روستای بخش مرکزی را زیرپوشش خود دارد و در مجتمع روستایی چم کاکا نیز که هشت روستای دیگر این شهرستان را پشتیبانی می‌کند به صورت متمرکز آب آشامیدنی بهداشتی و سالم را توزیع می‌کنند.

به گفته وی، به غیر از سه روستای شهرستان سامان که آب آشامیدنی مورد نیاز خود آنها با نظارت حوزه بهداشت از طریق چاه تامین می‌شود مابقی روستاهای این شهرستان آب مورد نیاز خود را از طریق مجتمع‌های آبرسانی تامین می‌کنند.

فرماندار سامان با بیان اینکه ۹۰ درصد آب آشامیدنی این شهرستان از رودخانه زاینده‌رود تامین می‌شود، گفت: با توجه به راه‌اندازی تصفیه‌خانه‌های مناسب شهر سامان در زمان حاضر بالای۸۰ درصد آب آشامیدنی این منطقه به لحاظ بهداشتی مشکلی ندارد.

تامین آب آشامیدنی شهرک‌های صنعتی سامان

فرماندار سامان گفت: تامین آب آشامیدنی برای شهرک صنعتی۱ و ۲ سامان در کارگروه اشتغال استان به عنوان یک اولویت مطرح و در دستور کار قرار گرفت و همچنین آب مورد نیاز مجتمع دامداری سامان از محور بِن به بروجن تامین می‌شود.

به گزارش ایرنا، سامان در۱۶ کیلومتری مرکز چهارمحال و بختیاری واقع شده است و بخشی از رودخانه زاینده‌رود از این منطقه عبور می‌کند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha