۲۲ شهریور ۱۴۰۲، ۱۹:۳۰
کد خبرنگار: 1197
کد خبر: 85228256
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

زمینه همکاریِ بازرگانان همدان و مجارستانی فراهم است

همدان - ایرنا - سفیر ایران در مجارستان گفت: با توجه به اینکه در صنعت حرفهایی برای گفتن داریم و مجارستان نیز در حوزه صنعتی و الکترونیکی قوی است، زمینه همکاری خوبی بین بازرگانان ۲ کشور و از جمله با بازرگانان همدان فراهم است.

به گزارش خبرنگار ایرنا، مرتضی مرادی روز چهارشنبه در نشست شورای گفت و گو دولت با بخش خصوصی که با حضور استاندار همدان و اعضای اتاق بازرگانی همدان برگزار شد، افزود: همدان جذابیت‌های خوبی برای گردشگری دارد و می‌توانیم از طریق جذب گردشگر از مجارستان شاهد شکوفایی گردشگری خارجی در این شهرستان باشیم.

وی ادامه داد: درصدد هستیم شبکه ای را برای ارتباط با بازرگانان مجارستانی ایجاد کنیم و زمینه حضور و سرمایه گذاری شرکت های ایرانی را در صنایع مجارستان فراهم کنیم.

سفیر ایران در مجارستان تاکید کرد: ظرفیت‌ها و امکانات خوبی در مجارستان وجود دارد بنابر این باید نشانواره های تجاری استان همدان را بنشاسیم تا بتوانیم چندتا کار خوب اقتصادی انجام دهیم.

وی افزود: مجارستان ۱۰ میلیون جمعیت دارد و در رشته هایی مانند صنعت اتومبیل با ۲۵ میلیارد دلار صادرات ، آی تی ، تجهیزات پزشکی، گردشگری موفقیت های خوبی کسب کرده است.

مرادی گفت: مجارستان ۱۸ میلیون گردشگر خروجی دارد و ۳ هزار دانشجو ایرانی در این کشور تحصیل می کنند. مرادی گفت: مجارستان ۱۸ میلیون گردشگر خروجی دارد و ۳ هزار دانشجو ایرانی در این کشور تحصیل می کنند.

وی ادامه داد: می توان با سرمایه گذاری شهروندان همدانی شرکتی را به‌صورت مشترک در مجارستان تاسیس و پس از آن کالا را با برند اروپایی حتی از همدان به اروپا صادر کنیم.

در این جلسه اعضای اتاق بازرگانی استان همدان اعلام کردند: درهمدان معادن و سنگ های خوبی داریم بطوریکه ۱۹ سنگ قیمتی و معادن سرب و روی نیز داریم.

این اعضا ادامه دادند: ۵۸ قلم کالای صنعتی و غیر صنعتی از جمله سیمان شیشه، لبنیات عسل کشمش، سفال چوبی وشیشه ای ، ادوات کشاورزی، خشکبار را می‌توانیم صادر کنیم.

در این جلسه با اشاره به اینکه مجارستان دروازه ورود به اروپا می‌تواند باشد، اعلام شد: ۷۰ درصد زیرساخت ریل کشور را در همدان انجام می دهیم و آمادگی انتقال دانش فنی در این زمینه را داریم.

همچنین در این جلسه مطرح شد: همدان ۲۲ هزار کامیون دارد که ۸۰ درصد آنها فرسوده است و می توانیم در این زمینه با مجارستان همکاری کنیم.

استاندار همدان نیز با بیان اینکه امکان صادرات ۵۸ قلم کالا از همدان به کشورهای مختلف جهان فراهم شده است گفت: مبل و منبت ملایر، سفال لالجین، سیر همدان، گردوی تویسرکان و بسیاری کالاهای دیگر در استان امکان صادرات به نقاط مختلف جهان را دارند.

«علیرضا قاسمی‌فرزاد» افزود: ۸۰ درصد رازیانه و گشنیز کشور در استان همدان تولید می‌شود که کاربرد دارویی دارد.

وی ادامه داد: اطلس کالاهای با قابلیت صادرات در استان تدوین شده که باید در راستای پویایی اقتصاد، ترجمه شود و از طریق وزارت امورخارجه در اختیار سفارت‌خانه‌های دیگر کشورها قرار گیرد.

استاندار همدان گفت: اتکا به توان داخلی در حوزه‌های تولیدی، صنعتی، معدنی و کشاورزی در دستور کار است و در حوزه‌ گردشگری نیز استان همدان جاذبه‌های کم‌نظیری دارد که می‌تواند برای گردشگران داخلی و خارجی جذابیت زیادی داشته باشد.

سرامیک و سفال، محصولات سبدبافی، شیشه، منبت مبلمان و چرم و مصنوعات چرمی از جمله عمده صنایع دستی صادراتی همدان است و بیشترین مقصد صادراتی صنایع دستی همدان شامل کشورهای جمهوری آذربایجان، عراق، ترکیه و ارمنستان بوده است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha