به گزارش ایرنا به نقل از رسانه های فلسطینی، جنبش جهاد اسلامی فلسطین در این بیانیه تاکید کرد: توافقنامه اسلو خنجری به مسئله و ملت فلسطین بود زیرا سرزمین فلسطین را تقسیم و ملت فلسطین را از یکدیگر جدا کرد و راه را از مطالبه کامل خاک فلسطین منحرف کرد.
این بیانیه تاکید کرد: امضای این توافقنامه و نظایر آن الزامی برای ملت فلسطین ایجاد نمی کند و نظر آنها نیست.
جنبش جهاد اسلامی تاکید کرد: ما به تشدید مقاومت در راستای تاکید بر پایبندی به خاک یکپارچه خود فرا می خوانیم.
جنبش حماس نیز به نوبه خود در بیانیه ای تاکید کرد: ما بر رد کامل همه توافقنامه هایی که از اصول و مبانی ثابت ملت فلسطین و حقوق ملی آنها دست کشیدند و به سراب و توهم دل بستند، تاکید می کنیم.
این جنبش تاکید کرد: گزینه مقاومت فراگیر و وحدت ملی راه بازپس گیری کامل حقوق ملت فلسطین است.
کمیته های مقاومت مردمی فلسطین نیز توافقنامه اسلو را یک اشتباه مداوم خواند که ملت فلسطین هزینه آن را می دهند.
این کمیته ها در بیانیه خود بر لزوم لغو همه توافقنامه ها با دشمن صهیونیست تاکید و بر لزوم پایبندی به حقوق ملت فلسطین و همه اصول ثابت آنها تاکید کرد.
امروز سی امین سالروز بسته شدن توافقنامه شوم اسلو است. روز ۱۳ سپتامبر ۱۹۹۳«اسحاق رابین» نخست وزیر وقت رژیم صهیونیستی و «یاسر عرفات» رئیس وقت کمیته اجرایی سازمان آزادیبخش فلسطین (ساف) این توافقنامه را در واشنگتن امضا کردند تا اینکه براساس آن، یکدیگر را به رسمیت شناخته و مبانی برقراری سازش و بیرون آمدن تدریجی این رژیم از کرانه باختری و نوار غزه را اعلام کنند. تشکیل حکومت خودگردان فلسطین در کرانه باختری و نوار غزه از دل این توافقنامه بیرون آمد.
نظر شما