"رسول دشتی" روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، اظهار کرد:خوشبختانه با تمهیدات اندیشیده شده از سوی دانشگاه علوم پزشکی و معاونت غذا و دارو در اربعین امسال هیچگونه کمبود دارویی نداشتیم.
وی تصریح کرد: با استقرار داروخانه شبانه روزی در مرز مهران حدود ۱۵۰ قلم دارو در این داروخانه موجود بود که روزانه بیش از ۲ هزار نسخه دارویی از جمله سرم، داروهای تزریقی، آمپولهای مکمل، انواع قرص شامل سرماخوردگی و مسکن داروهای فشار خون و قلبی، دیابت، گوارشی و همچنین پماد سوختگی به صورت رایگان و با تجویز پزشکان مستقر در درمانگاهها و بیمارستان صحرایی مستقر در مرز مهران به زائران اربعین تحویل شد.
دشتی افزود: تعداد بیش از ۶۰ هزار محلول های تزریقی در شهر مهران به منظور ذخیره استراتژیک دپو شد که از این مقدار تعداد ۱۸ هزار واحد سرم مصرف شده است.
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ایلام ادامه داد: تعداد نظارت و بازرسی توسط کارشناسان مستقر در مرز مهران در ایام اربعین ۳۴۵ مورد بوده و نیز در همین راستا بیش از ۲۹۰ نمونه برداری از موکبها، مغازههای سطح عرضه، رستوران و عمده فروشیها جمع آوری و در آزمایشگاه کنترل کیفی سیار معاونت غذا و دارو در مرکز بهداشت شهر مهران بررسی شده است.
وی گفت: همچنین در مدت مأموریت اربعین، هفت مورد کارشناسی توقیفات اقلام دارویی و سه هزار و ۶۰۰ مورد پاسخگویی دارویی داشتهایم.
به گزارش ایرنا، بیش از سه میلیون و ۳۰۰ هزار زائر اربعین امسال از مرز مهران تردد کردند.
نظر شما