به گزارش ایرنا، علی محمد زنگانه شامگاه یکشنبه در نشست ارایه گزارش مشاور تهیه طرح گردشگری برای زیارت گرگان با حضور مسوولان دستگاههای مرتبط استانی، اظهار کرد: این طرح جامع و اصولی با آسیبشناسی مسایل آن و راهکارهای لازم از سوی مشاور باید تا سفر دور دوم رییس جمهور به استان تهیه و ارایه شود.
به گفته وی، در تهیه طرح گردشگری برای زیارت گرگان با مشارکت جوامع محلی، ذی نفعان و مسوولان دستگاههای ذی مدخل بوده تا از ظرفیت گردشگری آن با رعایت تمام جوانب محیط زیست و دستگاههای متولی بحران و فنی به خوبی استفاده شود.
استاندار گلستان تاکید کرد: تا به هدف رسیدن تهیه طرح جامع و اصولی گردشگری منطقه زیارت گرگان، مسوولان دستگاههای مرتبط علاوه بر نظارت، پیشنهادهای خود را در اختیار مشاور قرار دهند.
وی یادِآورشد: مصوبهای که در کارگروه فراقوهای در خصوص ممانعت از ساختوساز غیرمجاز در منطقه زیارت گرگان گذرانده شده، تنها راهکاری برای جلوگیری از فاجعه در این منطقه بود.
به گفته وی، در منطقه زیارت گرگان در سطح ۴۵۰ هکتار ساخت و ساز غیرمجاز در اراضی ملی، منطقه حفاظت شده جهانما، زمینهای دارای شیب ۳۰ تا ۱۵ درصد، حریم راه و رودخانه رخ داده است.
در این نشست، شماری از مدیران دستگاههای مرتبط پیشنهادهای خود را برای طرح گردشگری در دست تهیه ارایه کردند.
پرونده ساخت و ساز غیرمجاز در منطقه زیارت گرگان پس از ۲ دهه تلاش و پیگیری، خردادماه سال ۱۴۰۱با توقف کامل آن بسته شد و بلافاصله کارگروه موانع رونق گردشگری این منطقه با استفاده از ظرفیت دستگاه قضایی و دیگر دستگاه های مسئول برای مرتفع کردن آن فعال شد.
حیدر آسیابی رییس کل دادگستری گلستان در نشست اعضای شورای حفظ حقوق بیت المال استان در خردادماه سال ۱۴۰۱ اعلام کرده بود که طی سالهای اخیر در زیارت بخش مرکزی از توابع شهرستان گرگان حدود پنج هزار واحد مسکونی غیر مجاز ساخته شده است.
بافت روستای گردشگری زیارت با ۴۷۸ واحد مسکونی روستایی دارای هزار و ۹۶۴ نفر جمعیت در دهستان استرآباد جنوبی از توابع بخش مرکزی گرگان واقع است و از آبشار زیبا، چشمه آبگرم، رودخانه، امامزاده و همچنین بافت قدیمی و تاریخی برخوردار است.
نظر شما