به گزارش روز یکشنبه ایرنا و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی دادگستری کل استان کرمان، حجت السلام والمسلمین ابراهیم حمیدی در شورای معاونان دادگستری استان کرمان تاکید کرد: مهمترین موضوع در پرونده های کثیرالشاکی که باید مورد توجه قضات قرار گیرد شناسایی و توقیف اموال متهمان در همان ابتدای تشکیل پرونده است.
وی با اشاره به اینکه موضوع اغلب پرونده های کثیرالشاکی کلاهبرداری، جعل، خیانت در امانت و سرقت است تصریح کرد: در حال حاضر ۵۴ فقره پرونده کثیرالشاکی در استان کرمان در حال رسیدگی است.
وی اظهار داشت: بزرگترین پرونده کثیرالشاکی استان کرمان با یک هزار و ۴۵۲ شخص در پرونده مربوط به حوزه قضایی بم و بروات است و پرونده ای با ۵۱۵ شخص در پرونده در دادگاه شهربابک و پرونده دیگری با ۲۰۲ شاکی در پرونده در دادسرای کرمان در رتبه دوم و سوم از حیث میزان اشخاص در پرونده در حال رسیدگی است.
نماینده عالی قوه قضائیه در استان کرمان با بیان اینکه پرونده های کثیرالشاکی امنیت روانی جامعه را به مخاطره می اندازند، افزود: بیشتر پرونده های کثیرالشاکی کلاهبرداری های شبکه ای از طریق جلب اعتماد عمومی است.
رییس شورای قضایی استان کرمان اعلام کرد: دادستان مرکز استان در جایگاه مدعی العموم و از باب پیشگیری از وقوع جرم بایستی بر تبلیغات عمومی که بیم کلاهبرداری در آن وجود دارد، نظارت کند و تدابیری اندیشیده شود تا کلاهبرداران نتوانند از امکانات عمومی شهری مثل بیلبوردها و تبلیغات محیطی در راستای منافع نامشروع خود استفاده کنند.
به پرونده هایی که شکات پرونده بیش از ۵۰ نفر باشد، پرونده کثیر الشاکی اطلاق می شود.
نظر شما