مدیرکل دامپزشکی کهگیلویه و بویراحمد در این خصوص به خبرنگار ایرنا گفت: دامداران استان از چرای دام هایشان در مسیل ها و داخل رودخانه های فصلی خودداری کرده و از روستاها فاصله زیادی نگیرند تا در صورت بروز مشکل سریع امداد رسانی انجام شود.
دکتر سید مختار رجائی فر همچنین از دامداران صنعتی و مرغداران استان خواست تا با توجه به هشدار جوی سطح زرد اداره کل هواشناسی کهگیلویه و بویراحمد، نسبت به ایجاد "سیل بند" در اطراف دامداری ها و مرغداری ها به منظور جلوگیری از ورود آب به واحدهای تولیدی خود اقدام کنند.
وی همچنین به بهره برداران واحد های آبزی پروری استان توصیه کرد تا با در نظر گرفتن تمهیدات لازم از ورود سیلاب به مزارع پرورش ماهیان خود جلوگیری کرده و در زمان بارندگی و گل آلوده شدن آب استخر های پرورشی، نسبت به قطع غذادهی و استفاده از نمک به منظور کاهش استرس (بسته به گونه پرورشی و با توصیه دامپزشک فارم) اقدام کنند.
وی ادامه داد: بهره برداران در صورت تلفات نسبت به جمع آوری و دفن بهداشتی با نظارت گروه های دامپزشکی اقدام کنند.
دکتر رجائی فر از آماده باش کامل گروه های واکنش سریع دامپزشکی در مواقع بحرانی از جمله سیل تاکید کرد و افزود: مجموعه دامپزشکی کهگیلویه و بویراحمد در بخش های دولتی و خصوصی به صورت شبانه روز در حال فعالیت هستند تا از سرمایه های دامی بهره برداران صیانت کنند.
وی از روستاییان، دامداران، مرغداران و آبزی پروران استان خواست توصیه های دامپزشکی را جدی گرفته و با عمل به این توصیه ها از بروز خسارت به دام های خود جلوگیری کنند.
مدیرکل دامپزشکی کهگیلویه و بویراحمد یادآور شد سامانه ۱۵۱۲ ارتباط مردمی دامپزشکی بصورت شبانه روز در خدمت بهره برداران حوزه دام ، طیور و آبزیان است.
نظر شما