به گزارش ایرنا، محمد رحمانی روز یکشنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار کرد: پنج مجوز سرمایهگذاری خارجی نیز در دولت سیزدهم صادر شد که طبق آن ۱۰ میلیون و ۵۵۰ هزار و ۸۰۰ دلار سرمایه خارجی در استان جلب شده است.
وی افزود: طرح های تولید گاز سنتز صنعتی به ارزش ۲.۷ میلیون دلار، نیروگاه (CHP) مولد مقیاس کوچک به ظرفیت پنج مگاوات به ارزش ۴.۸ میلیون دلار، مجتمع گردشگری به ارزش ۵۰۰ هزار دلار، آلومینیوم فلوراید به ارزش ۲ میلیون دلار و طرح تولید جعبه مقوایی از مقوای دوبلکس به ارزش ۵۰۰ هزار دلار با مشارکت سرمایهگذاران خارجی اجرایی شده است.
رحمانی یادآور شد: ۱۰۶ درصد از منابع درآمدی خراسان شمالی نیز در سال گذشته محقق شد.
وی با اشاره به ایجاد پنجره واحد سرمایه گذاری، گفت: هفت هزار و ۱۹۲ درخواست مجوز در سالجاری ثبت و سه هزار و ۶۹۰ مورد از آن منجر به صدور مجوز شد.
مدیرکل امور اقتصاد و دارایی خراسان شمالی افزود: سال گذشته نیز ۱۱ هزار و ۸۰۷ درخواست مجوز ثبت و پنج هزار و ۶۰۰ مورد از آن منجر به صدور مجوز شد.
پرداخت افزون بر هشت هزار میلیارد ریال تسهیلات
مدیرکل امور اقتصاد و دارایی خراسان شمالی درباره پرداخت تسهیلات تبصره ۱۸، گفت: هشت هزار و ۵۹۰ میلیارد ریال تسهیلات از محل منابع تبصره ۱۸ سال ۱۴۰۰ به ۹۷۴ نفر از متقاضیان استان پرداخت شد.
خراسان شمالی با دارا بودن یک میلیون نفر جمعیت که ۴۴ درصد آن ها در روستاها زندگی می کنند، دارای ۹ شهرک و ۹ ناحیه صنعتی و یک منطقه ویژه اقتصادی است.
در نواحی و شهرک های صنعتی این استان ۳۲۷ واحد صنعتی جواز بهره برداری دارند که میزان اشتغالزایی آن ها ۴ هزار و ۹۱۱ نفر و میزان سرمایه گذاری در این واحد ها نیز ۸هزار و ۶۲۰ میلیارد ریال است.
استان خراسان شمالی با داشتن واحدهای بزرگ صنعتی چون پتروشیمی، فولاد و لوله گستر اسفراین و آلومینای جاجرم در رتبه هفدهم استان های برخوردار از واحدهای بزرگ صنعتی قرار دارد و حدود ۴۰۰ واحد صنعتی کوچک نیز در این استان فعال است که حدود چهار هزار نفر در آن اشتغال دارند.
نظر شما