به گزارش ایرنا، علی اکبر حسینی محراب چهارشنبه شب در گفت وگوی تلویزیونی با شبکه خوزستان افزود: دولت در این دوران در ۲ مرحله بودجه های خوبی به استان خوزستان تزریق کرده است، در دوره اول ۳۴۰ هزار میلیارد ریال پروژه در حوزه آب، کشاورزی، صنعت، راه ها، اسکله و بنادر در تمام استان تعریف شد.
وی افزود: در دوره دوم سفر رییس جمهور نیز ۱۸۰ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال پروژه در استان خوزستان تعریف شدکه بخش وسیعی از استان را تحت پوشش قرار داد.
استاندار خوزستان با بیان اینکه دولت بودجه ای از محل آلایندگی و مسوولیت های اجتماعی به استان خوزستان اختصاص داده است، گفت: افزون بر ۱۵۰ هزار میلیارد ریال پول نقد از محل مالیات بر ارزش افزوده و مسولیت های اجتماعی نفت و سایر صنایع به شهرداری ها و بخش های مختلف تعلق گرفت که باعث شد استان به کارگاه تبدیل شود.
حسینی محراب افزود: این هزینه در شهرهای مختلف استان به ویژه بخش ها و روستاهای مختلف اجرا شد که می تواند موجب جهش در استان شود.
وی بیان کرد: اصرار دولت بر تکمیل پروژه های نیمه تمام است تا به مرحله بهره برداری برسند، کارهای بزرگی در سفر دوره اول رییس جمهور در خصوص آب غدیر، پروژه آب فدک و آب کوثر انجام شده است.
استاندار خوزستان اظهارکرد: مشکل اصلی استان خوزستان آب بودلذا دولت روی این موضوع دست گذاشت و الان به مرحله خوبی رسیدیم.
حسینی محراب گفت: پروژه آب کوثر در جنوب شرق استان حدود ۲۰ درصد پیشرفت داشته است که این پروژه حوزه وسیعی را در بر می گیرد؛ در این پروژه آب به هندیجان، ماهشهر، سربندر، رامشیر و امیدیه می رسد و مشکل آب شرب و کشاورزی را حل می کند.
وی با بیان اینکه حل مشکل فاضلاب اهواز یکی از مطالبات مردم بود گفت: خاک اهواز توپوگرافی پیچیده ای دارد زیرا رودخانه ماسه ای دارد و وقتی کف با ماسه برخورد می کند مشکلاتی ایجاد می شود.
استاندار خوزستان گفت: مشکل فاضلاب با تاکتیک های مهندسی تثبیت می شود لذا امیدواریم با صبوری مردم در سالهای آینده شاهد آرامش در سطح شهر باشیم.
استاندار خوزستان از شرکت های پتروشیمی و نخبگان خواست برای انتقال آب خلیج فارس برای استفاده در پتروشیمی استفاده کنند چرا که در سالهای آینده جریان آب کارون برای آنها قطع می شود.
وی با بیان اینکه آب گرانبهاترین موجود روی زمین است، گفت: دولت سیزدهم نگاه ویژه ای به مناطق روستایی داشته است؛ در گام اول از محل آلایندگی حدود ۵۰ هزار میلیارد ریال و در دوره دوم ۳۴ هزار و ۴۰۰ میلیارد ریال بین روستاها و دهیاری ها توزیع کردیم.
حسینی محراب با بیان اینکه این اعتبار در بیش از چهار هزار روستای خوزستان توزیع شده است، گفت: حق مسوولیت های اجتماعی در روستاها به ورزشگاه، زمین چمن، تجهیزات انتقال زباله و آسفالت هزینه شد به طوری که پروژه بر زمین مانده ای در روستاها باقی نماند البته هرچه در روستاها کار شود کم است.
استاندار خوزستان در خصوص طرح فاضلاب استان نیز گفت: از ابتدای انقلاب طرح فاضلاب اهواز حدود ۳۲ درصد کار شده بود که اکنون به حدود ۶۰ درصد پیشرفت رسیده و کمتر از یکسال دیگر طرح کامل می شود.
حسینی محراب در خصوص مصرف برق در استان خوزستان نیز گفت: در پیک برق حدود ۷۴ هزار مگاوات برق در کشور مصرف شد، مصرف برق در خوزستان نیز زیاد است.
وی اظهارکرد: برای بهینه سازی مصرف برق وزارت نیرو به صنایع برنامه داد تازمان غیر از پیک برق نیز فعال باشند که برنامه ای که اعلام شد وضعیت ساماندهی شد البته در برخی مواقع شرمنده صنایع بزرگ از جمله فولاد شدیم ولی شرکت های فولاد باید بدانند باید نیروگاه مستقل داشته باشند چرا که مصرف برق فولاد به اندازه برق تمام اهواز است.
وی با بیان اینکه محدودیت های مصرف برق تا ۱۵ شهریور است از همکاری صنایع، کشاورزی و دیگر بخش ها در اجرای برنامه های وزارت نیرو قدردانی کرد.
حسینی محراب گفت: ترانس برخی نقاط به علت بار زیاد سوخت که مشکلاتی ایجاد شد ولی با افتتاح نیروگاه جدید ۲ کوهه و واحدهای برقابی مشکل تا حدودی حل شد.
استاندار خوزستان بر ضرورت حرکت به سمت انرژیهای نو تاکید کرد و گفت: خوزستان در این حوزه عقب مانده و انرژی های نو فقط در برخی روستاها اجرا شده اند.
وی به مهمترین پروژه های چند ماه اخیر خوزستان اشاره کرد و گفت: افتتاح واحد پرورش میگوی هندیجان در مزرعه هزار هکتاری، افتتاح پالایشگاه هویزه، فاز ۲ پالایشگاه آبادان و طرح فولاد جهان آرا در خرمشهر از جمله دسترنج های بخش های مختلف در خوزستان است به گونه ای که یکهزار و ۱۵۰ پروژه کوچک و بزرگ در انتهای سال گذشته اجرا شد که حل مشکل هفت تپه یکی از آنها بود.
وی اضافه کرد: بازارچه های مرزی اروند کنار و آبادان که تعطیل شده بودند را نیز دوباره فعال کردیم زیرا
محصولات تولیدی استان باید صادر شوند تا برای مردم درآمدزایی ایجاد شود، راه اندازی پایانه صادراتی دزفول و برقراری پروازهای بین المللی فرودگاه این شهرستان برای صادرات محصولات شمال خوزستان نیز در دستور کار است البته اتاق بازرگانی باید فعالتر باشد.
استاندار خوزستان گفت: سمیناری با موضوع توسعه صادرات با حضور سفرای دیگر کشورها در خوزستان برگزار خواهد شد که در این سمینار از نخبگان و تجار دعوت می شود برای بیان فرصت های استان ورود کنند؛ حدود ۱۰۰ پروژه بی نام در خوزستان داریم که از تجار درخواست می شود برای اجرای آنها اقدام کنند.
استاندار خوزستان در خصوص پروژه مسکن مهر نیز گفت: پروژه مسکن مهر به ویژه در اهواز بخاطر جانمایی بد خوب عمل نکرد، دولت سیزدهم طرح مسکن را با خودمالکی آغاز و زمین واگذار کرد تا پس از آماده کردن زیرساخت ها خود مردم ساخت و ساز کنند.
وی با تاکید بر اینکه بهترین زمین ها باید برای اجرای طرح نهضت ملی مسکن انتخاب شوند گفت: تاکنون ۷۷ هزار و ۷۰۰ نفر واحد شرایط مسکن ملی در استان خوزستان هستند.
حسینی محراب افزود: دولت سیزدهم باید در چهار سال خدمت خود ۲۸۰ هزار واحد مسکونی بسازد که تا کنون ۴۳ هزار واحد ساخته شده است.
وی اظهارامیدواری کرد با ارائه تسهیلات بانکی وهمکاری انبوه سازان بتوانیم مشکل مسکن خوزستان را حل کنیم.
استاندار خوزستان در خصوص راه های استان نیز گفت: مسیر هندیجان تا بندر دیلم راه ۲ طرفه است، جاده بهبهان کمی تعریض شده و مسیر ایذه و لردگان به عنوان یک پروژه ملی در دستورکار است.
وی با بیان اینکه بیشترین بودجه ها در حوزه راه خوزستان اختصاص می یابد گفت: مسیر اهواز به خرمشهر نیز در دست اقدام است که تاکنون ۱۰ کیلومتر آن تعریف شده و ۱۰۰ کیلومتر باقی مانده است این جاده در سفر دوم گنجانده شده و امیدواریم در ردیف بودجه دیده و در کمترین زمان اجرا شود.
استاندار خوزستان اظهارکرد: جاده طریق الحسین در مسیر اهواز به چزابه نیز در حال انجام است که امیدواریم تا پایان شهریورماه اجرا شود.
وی افزود: تمام توان استانداری و اداره کل راه و شهرسازی و وزارت راه برای تامین اعتبار برای این جاده است زیرا برای اجرای این پروژه ۴۲۰ هزار میلیارد ریال نیاز است تا جاده چهاربانده شود.
حسینی محراب در خصوص اربعین و استقبال از زائران حسینی نیز گفت: قبل از عید برای اربعین برنامه ریزی و نشست های بسیاری انجام شده است، مشکل اصلی اربعین حمل و نقل است زیرا طبق پیش بینی ها قرار است ۲ میلیون نفر در مرزهای شلمچه و چزابه میهمان استان خوزستان باشند که حمل و نقل آنها از طریق هواپیما، اتوبوس، سواری، قطار و امکانات شخصی انجام می شود تا به مرز برسند و بعد از آن به شهر خود برسند که این امر نیازمند سازماندهی خوبی است.
وی اظهارکرد: با رایزنی هایی که با ترکیه انجام شد ۲هزار دستگاه اتوبوس از آنها برای رفت و آمد زائران اجاره و امکان پارک ۱۵۰ هزار خودرو در پارکینگ های مرزی دیده شد.
استاندار خوزستان گفت: برای اسکان زائران نیز آمادگی لازم را داریم تا اسکان آنها از ورودی استان تا شلمچه و چزابه فراهم شود.
وی با اشاره به اینکه تغذیه زائران نیز با همکاری موکب ها ساماندهی می شود گفت: برای جلوگیری از گرمازدگی قرار است ۵۰ میلیون بطری آب وارد استان شود ضمن اینکه کارخانه های یخ نیز ساماندهی شده اند.
استاندار خوزستان گفت: در بخش بهداشت و درمان نیز تونل های سرد پیش بینی شده اند زیرا گرمازدگی احتمال بروز خطر جانی برای زائران را به همراه داشته باشد.
وی افزود: نیروهای اورژانس، هلال احمر در مرزها مستقر شده اند و امنیت مرز مربوط به گذرنامه و انتقال افراد در کمترین زمان در گیت های گذرنامه انجام می شود؛ چند موکب بزرگ نیز آن طرف مرز راه اندازی شده و استان خوزستان برای استقبال از زائران اربعین آماده است.
همزمان با هفته دولت؛
بیش از ۲ هزار طرح در خوزستان افتتاح یا کلنگ زنی می شود
۲ شهریور ۱۴۰۲، ۹:۱۰
کد خبر:
85208603
دزفول-ایرنا- استاندار خوزستان با اشاره به برنامه های هفته دولت گفت: ۲ هزار و ۱۰۷ طرح همزمان با هفته دولت در استان خوزستان افتتاح یا کلنگ زنی می شود که از این تعداد یکهزارو ۹۹۶ طرح افتتاح و ۱۱۱ طرح آماده کلنگ زنی هستند.
اخبار مرتبط
-
استاندار خوزستان: افزایش ظرفیت ناوگان حمل و نقل زائران اربعین در حال پیگیری است
اهواز- ایرنا- استاندار خوزستان با تاکید بر اینکه ساماندهی ناوگان حمل و نقل ویژه ایام اربعین…
-
استاندار خوزستان در ستاد اربعین مطرح کرد؛
قرارگاه همکاری مشترک ایران و عراق در ایام اربعین حسینی راه اندازی میشود
اهواز - ایرنا - استاندار خوزستان با اشاره به راهاندازی قرارگاه همکاری مشترک بین ایران و عراق…
-
با حضور رییس ستاد مرکزی اربعین؛
چالشهای پیش روی تردد زائران اربعین در چذابه و شلمچه بررسی شد
اهواز - ایرنا - چالشها و مشکلات پیش روی تردد زائران اربعین امسال در ۲ مرز بینالمللی چذابه…
نظر شما