خیرالنساء امیری روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهارکرد: چابهار بر روی ریل توسعه پایدار گردشگری قرار دارد و در راستای تامین زیرساختههای گردشگری حوزه سواحل مَکُران جلسه کمیته زیربنایی گردشگری به ریاست معاون استاندار و فرماندار و با حضور اعضا در محل فرمانداری این شهرستان برگزار شده است.
وی بیان کرد: در حوزه کسب و کارهای خرد خانگی از محل اعتبارات مشاغل خانگی سال ۱۴۰۱ چهار میلیارد و ۳۵۰ میلیون تومان به صنعتگران صنایع دستی پرداخت شده است که این حجم سرمایه میتواند این شهرستان را بر روی ریل توسعه پایدار گردشگری قرار دهد.
سرپرست اداره میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی چابهار با اشاره به توانهای محیطی سواحل مکران و ویژگیهای خاص گردشگری آن، مناطق ساحلی شهرستان چابهار را محیطی مناسب برای جذب گردشگران و رشد و توسعه اقتصادی برشمرد.
وی افزود: زیرساختهای گردشگری و دسترسی مناسب به این عناصر در جذب گردشگر و افزایش ماندگاری آنها در مقصد تاثیر بسزایی دارد.
امیری ادامه داد: با تاکید وزیر میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی در راستای تامین زیرساختههای گردشگری در مناطق و روستاهای هدف و دغدغههای موجود در حوزه سواحل مَکُران احداث مجتمعهای بهداشتی رفاهی در دستور کار قرار گرفته که قطعاً جانمایی دقیق و مناسب آن میتواند مشکلاتی که در این بخش وجود دارد را مرتفع کند.
وی تصریح کرد: با تاکید و دستور معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان چابهار نقطهیابی و جانمایی دقیق و اولویتدار این مجتمعها در کوتاه ترین زمان در دستورکار بخشداران قرار گرفته و مقرر شده ادارات مرتبط نسبت به واگذاری زمین مورد نیاز اقدام کنند.
نظر شما