دکتر «رضا حقپرست» با حضور در دفتر ایرنا مرکز کرمانشاه، افزود: نان به عنوان قوت غالب مردم ایران در نظر گرفته می شود بطوریکه هر ایرانی سالیانه حدود ۱۰۰ کیلوگرم نان می خورد و این موضوع علاوه بر ایجاد بیماری های زیادی که برای مصرف کننده به دنبال دارد، نیاز به تولید گندم را افزایش داده و در برخی سالها به دلیل خشکسالی مجبور به واردات حدود ۶ میلیون تن گندم هستیم.
وی اظهار داشت: بر اساس تحقیقات علمی صورت گرفته عامل بسیاری از بیماری های روحی روانی مردم، گلوتن موجود در گندم است و این در حالی است که بر اساس همین تحقیقات ۱۵ درصد از مردم جهان به گلوتن موجود در گندم و نان حساسیت دارند که میتواند خطرناک باشد.
نظر شما