به گزارش ایرنا، سردار سرتیپ دوم پاسدار حسینعلی یوسفعلی زاده روز شنبه در نشست ستاد ساماندهی گلزار شهدای گمنام شهرستان باخرز افزود: گلزار شهدای گمنام و یادمان این شهدا باید در مکان های عمومی مانند پارک ساخته شود تا مکان گلزار شهدا محل حضور آحاد مردم باشد البته باید حرمت شهدا نیز در این اماکن حفظ شود.
وی ادامه داد: اکنون گلزار شهدای گمنام به یکی از میعادگاه ها و نقطه آسایش و آرامش بخش برای مردم تبدیل شده است.
مدیرکل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس خراسان رضوی گفت: نباید گلزار شهدای گمنام شهر باخرز از محل پارک تفکیک و ورودی جداگانه ای برای آن در نظر گرفته شود بلکه باید فضایی در شأن این شهدای عزیز ایجاد شود تا مردم عزیز شهر هم بتوانند از آن استفاده کنند.
فرماندار باخرز نیز در این نشست گفت: جانفشانی و ایثارگری شهدا بود که موجب تقویت نهضت اسلامی و گسترش جریان مقاومت در کشورهای دیگر شد و این امنیت و آسایشی که ما داریم مدیون خون این شهدای عزیز است.
عباس حسن نژاد افزود: یادمان شهدای گمنام شهر باخرز متأسفانه با گذشت ۱۰ سال از زمان تدفین این شهدای عزیز، ناتماممانده که از سال گذشته تاکنون اقدامات خوبی در زمینه تکمیل این بنا انجام شده است و امیدواریم در هفته دولت شاهد افتتاح یادمان گلزار شهدای گمنام این شهر باشیم.
براساس اعلام اداره کل حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس خراسان رضوی، از مجموع ۱۲۹ یادمان شهدای گمنام در استان حدود ۶۰ درصد معادل ۷۶ یادمان تکمیل شده و بقیه در حال ساخت بوده و یا هنوز عملیات ساخت آنها آغاز نشده است.
یادمان های شهدای گمنام استان در بوستانهای عمومی، پادگانها و مراکز نظامی، مکانهای اداری، گلزار شهدا و اردوگاهها و مراکز آموزشی از جمله دانشگاهها ساخته شده است که البته بیشتر این یادمانها در بوستانها و مکانهای عمومی است.
تاکنون پیکر مطهر ۳۴۲ شهید گمنام دفاع مقدس در ۱۲۹ نقطه سراسر خراسان رضوی تدفین و ۲۴۰ مزار دارای یادمان ساخته شده است.
شهرستان ۵۳ هزار نفری باخرز با ۲ شهر باخرز و قلعه نو علیا و ۵۲ روستا در فاصله ۲۲۰ کیلومتری جنوب شرقی مشهد واقع شده است.
نظر شما