بررسی افزایش تولید و پایداری گوشت مرغ در قرارگاه امنیت غذایی

تهران- ایرنا- آخرین وضعیت جوجه‌ریزی استان‌ها و افزایش و پایداری گوشت مرغ با حضور وزیر جهاد کشاورزی در قرارگاه امنیت غذایی بررسی شد.

به گزارش ایرنا از وزارت جهاد کشاورزی، در قرارگاه امنیت غذایی که با حضور وزیر و اعضای قرارگاه، روسای سازمان جهاد کشاورزی استان‌ها و تشکل‌های مرتبط بخش کشاورزی برگزار شد، آخرین وضعیت جوجه‌ریزی استان‌ها و تنظیم بازار مرغ مورد بررسی قرار گرفت.

در این نشست وبیناری که با حضور روسای سازمان جهاد کشاورزی استان‌ها، معاونان تولیدات دامی و توسعه بازرگانی استان‌ها، مدیرکل پشتیبانی امور دام و مدیرکل دامپزشکی استان‌ها برگزار شد، ضمن بررسی آخرین وضعیت جوجه‌ریزی استان‌ها، هماهنگی‌های لازم برای تنظیم بازار، افزایش تولید و پایداری گوشت مرغ انجام شد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha