به گزارش خبرنگار ایرنا، محمد کرمی شامگاه یکشنبه در نشست با کارگردان و عوامل ساخت و تهیه مجموعه تلویزیونی «روزی روزگاری کندو»، بر همکاری و تعامل دستگاههای اجرایی برای ساخت این مجموعه تاکید کرد و افزود: در گذشته فیلمها و سریالهایی که در آن به سیستان و بلوچستان پرداخته شده به نوعی چهرهای خشن از استان و مردم آن را به تصویر کشیده و در اذهان ثبت کرده در حالیکه واقعیت این منطقه اینگونه نیست.
وی افزود: سیستان و بلوچستان ظرفیتهای غنی در حوزههای مختلف دارد و ساخت مجموعههای تلویزیونی باید با هدف زدودن این چهره خشن و پرداختن به ظرفیتهای بکر استان باشد و در این راه مسوولان دستاندرکار با تمام توان از ساخت فیلمها و سریالهای فاخر که نگاه مثبتی به استان دارند، حمایت و پشتیبانی می کنند.
مقام عال دولت در سیستان و بلوچستان ادامه داد: این مجموعهها باید در جهت جلب نگاههای مثبت و ایجاد زمینه برای رقم خوردن اتفاقات خوب در این استان باشد.
به گفته وی؛ سیستان و بلوچستان موقعیت ویژهای در دسترسی به آبهای آزاد، تجارت و بازار مصرف کشورهای همسایه، معادن، شیلات و دریا، کشاورزی و پرورش محصولات گرمسیری دارد که برای شکوفایی این ظرفیتها باید از همه ابزارهای در اختیار از جمله ابزار رسانه و تولید فیلم استفاده کنیم و در این راه دستگاههای اجرایی تمام همت و توان خود را برای حمایت و پشتیبانی از تولید آثار فاخر به کار گیرند.
معرفی ظرفیتهای سیستان و بلوچستان در حوزههای مختلف
مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی سیستان و بلوچستان نیز در این جلسه از ساخت مستندات تلویزیونی برای اولین بار در زمینههای مختلف خبر داد و گفت: این اقدام با هدف معرفی چهرهای زیبا و شفاف از استان در زمینه آداب و رسوم، ظرفیت های بومی و محلی، اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی، گردشگری، موسیقی، آئینهای سنتی و مراودت با سایر کشورها توسط تعدادی از کارگردانان به نام کشور به تصویر کشیده میشود.
علیرضا جلالزایی ادامه داد: در ساخت این تولیدات تلویزیونی که با بهترین کیفیت تصویر فیلمبرداری خواهد شد از ظرفیتهای بومی استان سیستان و بلوچستان مانند موسیقی سنتی و گروههای هنری به بهترین شکل ممکن استفاده میشود.
نظر شما